Айнтрахт Франкфурт приема Челси на Комерцбанк Арена в първи полуфинал

...
Айнтрахт Франкфурт приема Челси на Комерцбанк Арена в първи полуфинал
Коментари Харесай

Айнтрахт - Челси, съставите

Айнтрахт Франкфурт приема Челси на " Комерцбанк Арена " в първи полуфинал на Лига Европа, който опълчва двата най-резултатни тима от началото на шампионата. " Сините " от Лондон са отбелязали 30 гола, а Айнтрахт - 28. Челси завоюва 11 от 12-те си мача в конкуренцията и отстрани поредно Малмьо, Динамо (Киев) и Славия (Прага). Айнтрахт впечатлява освен с невероятната си аудитория, само че и със мощната си игра в офанзива.

Мениджърът на лондончани Маурицио Сари е направил пет промени по отношение на състава от равенството 1:1 против Манчестър Юнайтед в неделя, като огромната вест е отсъствието измежду титулярите на Еден Азар, който стартира от скамейката. Антонио Рюдигер е контузен и напълно отпада от сметките.
Айнтрахт също не завоюва през уикенда, като приключи 0:0 с Херта. Нападателят Анте Ребич е осъден, а Джонатан де Гузман е запаса.
Айнтрахт (Франкфурт) - Челси

Айнтрахт: Трап, Хинтерегер, Абрахам, Хасебе, Фалет, Фернандес, Роде, Да Коща, Йович, Костич, Гачинович. Челси: Кепа, Аспиликуета, Луис, Кристенсен, Емерсон, Канте, Жоржиньо, Лофтъс-Чийк, Вилиан, Жиру, Педро.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Лига Европа 1/2 кръг, четвъртък 2 май  Айнтрахт Франкфурт 22:00предстои  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР