Авторът на седана ВАЗ-2110 смята, че сега много автомобилни марки

...
Авторът на седана ВАЗ-2110 смята, че сега много автомобилни марки
Коментари Харесай

Смях в залата или истина: дизайнерът на ВАЗ-2110 разкритикува външния вид на съвременните автомобили

Авторът на седана ВАЗ-2110 счита, че в този момент доста автомобилни марки основават " хипертрофирани модели ", до момента в който познатият типичен жанр на 20-ти век към момента е доста известен измежду потребителите. Дали той класифицира своето създание като класическо, не излиза наяве.

Бившият дизайнер на ВАЗ Владимир Ярцев има вяра, че напълно скоро класическият жанр още веднъж ще стане известен. Ярцев съпоставя дизайна на актуалните коли с пластичната хирургия.
`Смях

Според основателя на " първата десетка " тази наклонност скоро ще отмине, тъкмо както наклонността за " силиконови устни, гърди и задни елементи " минава (но не и у нас). В същото време той дефинира дизайна на новата Niva, като „ явен и не противен “. Ще напомним, че новата Lada Niva е много близко копие на Toyota RAV4

Освен това Ярцев отбелязва въздействието на ковид върху публичните усети. Според него заради пандемията и обвързваните с нея компликации и загуби хората са узрели и са станали по-малко способни да възприемат нещо гротескно, каквито са новите коли. Вместо това, прибавя Ярцев, обществото се връща към корените си, а във връзка с колите това е класическия дизайн от предишния век.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР