Автомобилните журналисти Дъг Револта и Нейл Уин поставиха неофициален рекор

...
Автомобилните журналисти Дъг Револта и Нейл Уин поставиха неофициален рекор
Коментари Харесай

Да посетиш 14 държави за едно денонощие с електрически автомобил

Автомобилните публицисти Дъг Револта и Нейл Уин сложиха всекидневен рекор за визитата на най-вече страни в границите на едно денонощие с електромобил. Двамата мъже са успеши да обиколят 14 страни в границите на 24 часа с електрическото Porsche Taycan.



“Знаех, преди да тръгнем, че всичко ще би трябвало да върви съвършено за нас, с цел да реализираме първичната цел да пътуваме през 13 страни за 24 часа, ” сподели Уин. “ Така че можете да си визиите нашата изненада, когато взехме решение да посетим 14, тъй като имахме толкоз време пред нас. ”



Уин споделя, че формалното признание на подобен връх е невероятно, само че съгласно направено пт тях изследване, досега няма сходно достижение. Мъжете са съумели да преминат през Белгия, Люксембург, Фрнация, Германия, Швейцария, Лихтенщайн, Италия, Австрия, Словения, Унгария, Босна и Херцеговина и Сърбия.

Журналистите са покрили общо 1199 благи (1930 км) в своя Taycan, и са постогнали междинна скорост от 61 благи / ч ( 98 kм/ч) и обща междинна скорост от 49,9 благи / ч ( 80,3 км/ч). Рекордът е реализиран макар със 7 прекъсвания на зарядни станции с мощ от 350 кВт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР