Автобус с мигранти блъсна патрулка в Бургас след гонка. Двама

...
Автобус с мигранти блъсна патрулка в Бургас след гонка. Двама
Коментари Харесай

Двама полицаи загинаха при гонка с мигранти

Автобус с мигранти блъсна патрулка в Бургас след гонка. Двама служители на реда са починали. Инцидентът е станал към 05.00 ч. на кръстовище „ Трапезица ”. Шофьор на автобус не се подчинява на подаден сигнал със стоп палка от чиновници на реда. Започва гонене. Полицейският патрул направил опит да препречи пътя на водача на рейса, който губи надзор и опустошава както полицейската кола, по този начин и два павилиона. На място има екипи на пожарна и полиция.

Инцидентът става на най-оживеното кръстовище в Бургас, през което минава целия трафик за Южното Черноморие. Автобусът идвал от Созопол по посока в Бургас. Засега не е ясно какъв брой врече е бил гонен от униформените преди да влезе в кръстовището. Помляната патрулка идвала за подкрепление на сътрудниците си. Преди да се вреже в нея автоблусът помем два павилиона в пешеходната маст на кръговото кръстовище. По знамение няма други жертви поради ранния час на злополуката. 

Автобусът, пренасящ мигранти, е с означение " Virginia-M " с означение за возене на екскурзианти. Още не се знае какъв брой е точният брой на транспортираните в рейса мигранти, само че измежду тях сигурно има потърпевши, защото някои от тях били транспортирани в багажното поделение, което е изкорубено от удара. 

До час към мястото на случая се чака да дойде вътрешният министър Иван Демерджиев. Заради тежката злополука трафикът от южните курорти към Бургас краткотрайно е отцепен от полиция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР