Аварийно-спасителната служба на Израел Зака съобщи, че медицинските ѝ екипи

...
Аварийно-спасителната служба на Израел Зака съобщи, че медицинските ѝ екипи
Коментари Харесай

Жестоко клане на музикален фестивал в Израел, още прибират трупове

Аварийно-спасителната работа на Израел " Зака " заяви, че медицинските ѝ екипи са прибрали към 260 тела от мястото на осъществяване на музикален фестивал, на който са участвали хиляди хора и който е бил атакуван от бойци на Хамас, съобщи Асошиейтед прес.

Общият брой се чака да нарасне предвид на това, че в региона работят и други медицински екипи.
-->
На видеа, публикувани в обществените мрежи и от израелски медии, се вижда по какъв начин десетки гости на фестивала бягат през поле, до момента в който в близост отекват изстрели. Много от тях са се скрили в околните овощни градини или са били убити, до момента в който са бягали.

Средствата за всеобщо осведомление цитираха и очевидци, които приказваха за клането, показва ДПА.



По-рано беше обявено, че бойци на Хамас са атакували участници във фестивал покрай границата с Газа и са отвлекли неизяснен брой хора оттова, които са били отведени в Газа.

Не е ясно дали жертвите на музикалния фестивал са включени в известния все още сбор на убитите при огромната офанзива против Израел, които съгласно локални медии, които се базират на източници от сферата на опазването на здравето, са минимум 700. Над 2000 души са ранени.

При ответните израелски удари по Газа са починали 413 палестинци, а съвсем 2300 са ранени, заяви министерството на опазването на здравето там.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР