Атлетико (Мадрид) се измъкна на косъм от това да позволи

...
Атлетико (Мадрид) се измъкна на косъм от това да позволи
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид се измъкна на косъм срещу Елче

Атлетико (Мадрид) се измъкна на косъм от това да разреши на Реал и Барса да го настигнат в челото в жестоката битка за купата в Испания. " Дюшекчиите " обаче извадиха огромен шанс, че играчът на Елче Фидел пропиля дузпа в добавеното време на дуела. Така " дюшекчиите " надвиха като посетител с 1:0 и имат в актива си към този момент 76 точки.

Играчите на Диего Симеоне изиграха мощно първо полувреме против домакините, които водят борба да не изпаднат. Гол на Луис Суарес в 16-ата минута бе анулиран поради засада, само че малко по-късно падна победното попадение.

В 23-ата минута Караско откри Йоренте, който преодоля Газанига и прати топката в мрежата.

В добавеното време на първото полувреме имаше интервенция на VARR. Гостите от Мадрид имаха искания за дузпа, само че след консултация реферът реши да не показва бялата точка.

След почивката Суарес вкара още един гол, който също бе анулиран, а в добавеното време настъпи драмата. Йоренте игра с ръка в наказателното си поле и след намесата на VAR съдията уточни бялата точка. Зад топката застана Фидел, само че ударът му разтресе гредата и резултатът остана неизменен.

Реал (Мадрид) и Барса са с по 71 точки и мач по-малко. Четвъртият Севиля е със 70 и също мач по-малко от Атлетико. До края на шампионата остават четири кръга.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР