Астролозите разкриват, че в следващите 10-тина дни разположението на планетите

...
Астролозите разкриват, че в следващите 10-тина дни разположението на планетите
Коментари Харесай

От днес до 23 февруари: курсът на съдбата се променя за тези 4 зодии

Астролозите разкриват, че в идващите 10-тина дни разположението на планетите ще ни подтиква към промени, към повече храброст, към решителни дейности, за които досега не сме имали задоволително кураж.

Въздушният знак на Водолея носи креативен и свободен дух. Неукротимият дух на Водолея ще господства през тези дни, а в края на интервала застъпват Рибите, които още повече ще нажежат атмосферата със своята емоционалност и страст.

Сега е моментът за дейности и самият живот ще ни го подскаже - курсът на ориста ни може да се промени ненадейно през идващите дни, само че не се тревожете -това няма да ви донесе негативи, а в противен случай. Дори първоначално да не го чувствате като благословия, а като проклинание, ориста си знае работата.

Има 4 зодии, за които този интервал ще бъде повече от забавен - той ще им донесе огромни и значими житейски промени! Ето кои са те:
 От през днешния ден до 23 февруари: ориста на 4 зодии се трансформира  От през днешния ден до 23 февруари: ориста на 4 зодии се трансформира  От през днешния ден до 23 февруари: ориста на 4 зодии се трансформира  От през днешния ден до 23 февруари: ориста на 4 зодии се трансформира
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР