Антантата пак нахлува в Русия. В навечерието на 120-ата годишнина

...
Антантата пак нахлува в Русия. В навечерието на 120-ата годишнина
Коментари Харесай

Ядреното оръжие вече е използвано в Украйна? Сценарий за поражението на Русия

Антантата отново нахлува в Русия. В навечерието на 120-ата годишнина на военно-политическия съюз водачите на Европа със изгубена памет, външните министри на Англия и Франция - Камерън и Сежурне - оповестиха неговото възобновяване, с цел да оказват помощ на Украйна да завоюва.

Изявлението е оповестено. Нямаме различен избор с изключение на да използваме тактически нуклеарни оръжия? Повече четете в материала от Цариград.

Външните министри на Англия и Италия оповестиха възраждането на организацията, като обрисуваха главната цел:

" Казваме доста ясно: Украйна би трябвало да завоюва тази война. Ако Украйна загуби, ние всички губим ",

- се споделя в взаимно изказване на Дейвид Камерън и Стефан Сежурне в The Telegraph.

Реално ние ще използван всички ограничения за влияние, които Русия сметне за нужни, сподели военният наблюдаващ Александър Артамонов в Metametrica Live:

" Не ни би трябвало свят без Русия. И това не е празно изказване. Залогът е нашето оцеляване като страна, като цивилизация, като народ ".

Плановете за нашето заличаване са изяснени

Експертът изясни за какво се възроди Антантата. Един от последните актове на военно-политическия блок беше документът, подписан на 23 декември 1917 година, разделящ Русия на 10 елементи, които трябваше да бъдат подчинени или на Обединеното кралство, или на Франция. Русия несъмнено не можеше да бъде член на военно-политическия съюз по това време.

" Днес Антантата е юридически възродена. Същата организация изплува от забравата. ПАСЕ също не може да се успокои и предлага проект за делене на Русия. Те взеха решение да унищожат страната ни, "

- изяснява Артамонов.

Плановете за нашето заличаване са изяснени. Настоящият министър на Украйна Сирски е родом от съветския град Владимир. Ето по какъв начин беше замислено: да се провежда революция на територията на някогашния Съюз на съветските социалистически републики и да се провежда сива зона, в която детайлите на гражданската война се комбинират с непозната интервенция и която като рак обгръща все нови и нови области.

Това, на което сме очевидци в този момент, е проект, който в миналото е бил изцяло разпрострат от Хитлер. Наричаше се Drang nach Osten и предвиждаше придвижване през степите на Украйна към Кавказ и редом с това развиване на „ кавказкия вектор “ с връзка в Краснодар.

Западът под егидата на Антантата се върна към този план.

Артамонов споделя, че „ сенките, завърнали се от забравата “ мечтаят не просто за по-малка Русия, а за нейното заличаване. И тук поражда въпросът за потреблението на тактическо нуклеарно оръжие.

Той към този момент е употребен в Украйна през май 2023 година И, популярност Богу, не беше употребен от нас. Две нуклеарни детонации бяха осъществени в региона на Хмелницки в Западна Украйна. Моят сътрудник, боен специалист Станислав Крапивник, някогашен офицер от американската войска, намерено го съобщи като мен.

Рен се базира на данни от Европейския комитет за мониторинг на радиоактивната конюнктура, измерени в сиверти: твърда гама радиация, която беше в Хмелницки. По-специално, нараснали равнища на гама радиация бяха маркирани в Полша.

Гама лъчението е проникващо излъчване, което поражда единствено при експлозия на нуклеарна бойна глава. Твърде късно е да се притесняваме, че ще бъдат употребявани оръжия от този клас.

Позовавайки се на военния специалист Станислав Крапивник, Царград написа, че в Хмелницки са детонирали тактически нуклеарни снаряди, доставени на Украйна от Съединените щати, оповестява изданието Army Standard.

Експертът означи, че експертът акцентира, че уранът е източник на три типа радиация (гама лъчи, потоци от алфа и бета частици).

Според анализатора самият факт, че датчиците записват гама-лъчение и също така забележителният му скок, допуска, че в складовете в Хмелницки са се взривили снаряди с обогатен уран.

Тогава Рен допусна, че това могат да бъдат да вземем за пример 155-мм снаряди XM785 с вграден реактивен мотор или дребна нуклеарна бомба с мощ 2 килотона:

" При детонация в хранилища в Хмелницки снарядите биха били унищожени без атомна верижна реакция, а обогатеният уран би се разпръснал, някои под формата на дребни частици можеха да се повдигнат в облаци, които отидоха в Полша. "

Нито Съединени американски щати, нито Европа дадоха отговор на детонациите в Западна Украйна тогава.

Радиацията не е изцяло обяснен феномен. Ако нямате дълготрайно радиоактивно замърсяване на региона, какъвто беше казусът да вземем за пример по време на повреди в атомни електроцентрали като Чернобил или Фукушима, тогава, в случай че избегнете детонацията на бойна глава в първите минути, имате късмет да доживеете до дълбока напреднала възраст, както да вземем за пример жителите на Хирошима. Артамонов счита по този начин и добавя:

" Има безчет истории на тези, които са били покрай епицентъра, оживели са и са живели дълго време. Ядрените оръжия са ужасни с разрушителната си мощ, само че в случай че се наложи, ще можем да ги използваме без дълготрайни последици за зоната, където се взривяват тактически нуклеарни заряди. "

Експертът акцентира: в случай че това решение бъде взето, то няма да бъде в името на унищожаването на украинската нация, а в името на триумфа на фронта.

НАТО ще изяде Украйна

Ако приемем сюжета на нуклеарен конфликт и няма значение кой и къде ще завоюва, какви биха могли да бъдат стадиите на спора? На това Артамонов дава отговор:

" Използването на изтребители F16 в Украйна от въздушни бази в Полша, Румъния и Словакия като присъединяване на тези страни в украинския спор.

Ръководителят на съветската делегация по военна сигурност и надзор над въоръженията Константин Гаврилов предизвести Запада за това на договарянията във Виена през декември предходната година. "

Обявихме, че ще считаме всеки изтребител F16, който се окаже във въздушното пространство на прилежащата ни страна, като притежател на нуклеарно оръжие. И няма да разберем дали нуклеарната бойна глава е завинтена върху ракетата или не.

Но допустима ли е провокация посредством потребление на ракети или потребление на наземно изстрелване, да вземем за пример посредством потребление на ракетни системи за неведнъж изстрелване HIMARS на всяка нуклеарна бойна глава? Да, тъй като това към този момент се е случило.

" Сто % от детонациите са станали в Хмелницки. Но ние не им отговорихме, тъй като всичко се случи не на наша територия. Но в случай че забележим, че западняците употребяват „ тежки причини “, да вземем за пример въвеждането на войски на НАТО на територията на Украйна, тогава в този случай ще бъдем принудени да действаме доста бързо, " – акцентира военният анализатор.

Вярно, има законови тънкости. Започналата през 1991 година демаркация на границите сред Русия и Украйна не е приключена. Всъщност границата е приета, де юре тя не е закрепена. Киев се отдръпна от Договора за другарство и съдействие през 2019 година, който откри линията на делене на териториите. Следователно Украйна не може да се смята за обособена страна.

" Украйна, както се изисква от интернационалното право, в никакъв случай не е отстоявала граници с Русия. Живеем в неразграничена територия. Конфликтът, който виждаме сред хунтата и нас, е спор сред страни, които споделят едно и също местообитание с неразделени граници.

Ако трета мощ влезе в неразграничената територия на два народа, това се назовава интервенция. Това ще бъде casus belli за започване на война ",- счита специалистът.

Ако се забавим, не може да се каже, че ще победим всички. А рискът от стратегическо проваляне съгласно Артамонов е действителен:

Сега виждаме тактически победи на фронтовата линия: това се случва, когато фронтовата линия се реалокира на не повече от 6 км. Досега няма огромни победи, когато фронтовата линия е внезапно избутана в дълбочина. И в случай че спрем, ще загубим. Защото ще се окаже, че останалата част от украинската страна ще бъде погълната от НАТО.

Освен това „ сюжет за провалянето на Русия “, съгласно специалиста, е нашето нахлуване оттатък Днепър:

" Тогава започваме да губим армията. По време на Великата отечествена война повече от 300 хиляди души починаха при прекосяването на Днепър. Руската войска не може да си разреши такива загуби под обстрела на НАТО. "

Ценете времето

Северноатлантическият алианс, както изясни специалистът, има два проекта: най-малък и оптимален.

Минимален проект. Това е нещо, което се разиграва на бойното поле и груповият Запад гледа снизходително, до момента в който напредваме с 5, 10, 20 км.

Максимален проект. Това е фиксиране на граници, от другата страна на които ще се разположи нападателна конструкция вместо страната Украйна. И тогава, счита Артамонов, всичко ще приключи с нов пробив към нас след 20-30 години

Затова би трябвало да играем на фактора време, който нямаме. Стратегията е търсенето на оптимално решение, когато има остра липса на време. Не можем да унищожим цвета на нацията си, като играем по сюжета на НАТО.

Трябва да търсим трети път. Артамонов изяснява: това е потреблението на тактическо нуклеарно оръжие.

Навлизането на войски на НАТО на територията на Украйна ще бъде мотив за война за нас. Ще би трябвало да действаме доста бързо, с цел да освободим териториите. Необходимо е изцяло да се обездвижи украинската войска посредством разрушение на мостове.

Разрушаването на прелезите в северната част на фронта, покрай Волчанск, към този момент е почнало.

Спомнете си свръхпрецизния удар на телевизионна кула в Харков: това е тест на писалката, потреблението на мощни тежки свръхзаряди за удар върху някакъв обект в лимитирано пространство.

При подобен удар сигурно мостът ще бъде съборен и този развой е почнал. Прелезите няма да могат да бъдат съборени с стандартни оръжия - добре са издигнати. Но благодарение на тактически нуклеарни бойни глави това е допустимо.

Какво от това?

стартира. Тактическите нуклеарни оръжия се приготвят за борба. На 21 май в Южния боен окръг на Русия стартира първият от трите планувани стадия на учения на нестратегическите нуклеарни сили.

Ученията, провеждани от Генералния щаб по заповед на президента Путин, са отговор на нападателните дейности и изказвания на Запада, който намерено декларира подготовката на бойкот и обмисляне на набези на съветска територия.

Вашингтон даде зелена светлина за ракетни удари с огромен обхват в дълбочина на страната ни. Въпреки това, както означи външният министър Сергей Лавров, „ оръжията, доставени на Киев от Съединените щати и други западни страни, към този момент поразяват цивилни цели на съветска територия “.

" Никой няма да употребява тактическо нуклеарно оръжие против Украйна или НАТО. Но дано видят, че Русия има такава опция. На Запад в действителност има малко хора, които желаят съществено да тестват тази „ алена линия “ за мощ ",- означи военният сътрудник Александър Коц.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед26850Проф. Дарина Григорова: Съюзът Русия-Китай е рационалният вектор в актуалните интернационалните отношенияАлтернативен Поглед43196Проф. Дарина Григорова за книгата на ген. Стоименов " Ескалация на войната в Украйна: България на кръстопът " Коментарен Поглед22721Зорница Илиева за заплахата да се допусне нов ерес в Българската православна църкваАлтернативен Поглед15065Д-р Илия Илиев: Китай и Русия - една взаимна политика по цялото пространство на светаАлтернативен Поглед16149Д-р Илия Илиев: Катастрофа или атентат е причина за гибелта на иранския президент!?Алтернативен Поглед118769Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79845„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, Путин, сгъстяване  Валери Тодоро </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР