Астролозите определят три зодиакални знака, като най-добри в ролята на

...
Астролозите определят три зодиакални знака, като най-добри в ролята на
Коментари Харесай

Най-добрите майки са от тези 3 зодии

Астролозите дефинират три зодиакални знака, като най-хубави в ролята на майка.

Преди да ви разкрием кои са те, желаеме да кажем, че всяка жена, която е родила дете, отглежда го и се грижи за него, е воин. Тя е добра майка и заслужава да е в тази ранглиста.

Но дано въпреки всичко да разберем какво споделят астролозите:

Риби

Жените от зодия Риби са от тези майки, които възпитават почитание към изкуствата у децата си и ги предизвикват да бъдат изобретателни.

Техните наследници ще бъдат чувствителни, с въображение и ще се научат да се отнасят към другите хора с добрина и съчувствие, също като тях самите.

Майките Риби ще предадат на детето си обич към природата, възприятие на горделивост, че оказват помощ на другите и самостоятелен дух.

Жената Риби може да не знае по какъв начин да научи децата си да трансфорат фантазиите си в действителност, само че тя ще ги поддържа през целия път и постоянно ще бъде компактно до тях, написа iwoman.bg.

Овен

Майките от зодия Овен поддържат графиците на децата си цялостни с уроци по музика, спорт, занимания, обществени действия и лагери. Междувременно самата майка Овен има цялостен график. Тя желае децата ѝ да бъдат авантюристи и да не се тормозят да пробват нови неща. Тя ги предизвиква да се изправят пред всички провокации в живота и да се борят за това, в което имат вяра.

Децата ѝ имат страхотни отзивчиви умения и са доста наясно какво се случва в света към тях.

Едно от нещата, които вършат майка Овен и толкоз неповторима, е способността ѝ да схваща децата си, без значение от техния пол или възраст. Тя просто знае по какъв начин да разговоря с тях като с другари.

Везни

Везните са страхотни майки, тъй като са доста уравновесени и спокойни. Те предизвикват хармонията в дома и когато има разкол сред братя и сестри, могат да видят гледната точка на всеки от тях и да им оказват помощ да се схванат спокойно.

Майките Везни не обичат да бъдат диктаторки и биха предпочели да бъдат другари с децата си, в сравнение с строги родители.

Най-важните неща, на които майката Везни учи децата си, е по какъв начин да споделят, по какъв начин да изпитват съчувствие към другите и по какъв начин да бъдат положителни хора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР