Астро-аспекти На 20 февруари Новолуние в знак Риби в 09:07ч

...
Астро-аспекти На 20 февруари Новолуние в знак Риби в 09:07ч
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 20 февруари Новолуние в символ Риби в 09:07ч
На 20 февруари Венера влиза в огнения знак Овен
На 22 февруари Меркурий площ с Уран
На 22 февруари Меркурий тригон с Марс

Луната през седмицата се движи през знаците – Риби, Овен, Телец и Близнаци

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 22, 24, 25 и 26 февруари

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –20, 21, 22, 23, 24 и 26 февруари

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

20.02. 04:01 - 20.02. 06:57
22.02. 06:06 - 22.02. 07:15
24.02. 09:23 - 24.02. 10:30
26.02. 16:43 - 26.02. 17:49

Овен – Тази седмица може да се сблъскате с незначителни проблеми. Разчитайки на своите управнически умения, би трябвало да можете да поправите обстановката. За всеки проблем има решение. Намерете нужния възторг за нанагорнище нагоре по ската! Положете нужните старания за добра идея! Звездите ще отворят в действителност положителни благоприятни условия за вас. Трябва да продължите напред без боязън и да не се страхувате да поемете самодейността. Бдителността е от значително значение.

Благоприятни дни – 26
Бъдете деликатни – 22, 23

 жена

Телец – Периодът е удобен, в случай че останете стимулирани и желаете да разширите хоризонтите си. Възползвайте се от благосклонността на звездите, с цел да разработите положителни тактики, да убедите близките и да осигурите стабилността на вашите дълготрайни планове. Обстановката не е толкоз оптимистична в любовния ви живот. Много неща се питате и отговорите в никакъв случай не са елементарни. Независимо дали сте необвързани или имате връзка, въпреки всичко ще имате опция да заздравите връзките си или да създадете нови.

Благоприятни дни – 20, 21
Бъдете деликатни – 24, 25

Близнаци – Много конструктивен интервал. Жизненост и мощ на волята се сплотяват, с цел да ви предложат една прелестна седмица. Това ще бъде чудесна опция да стартирате още веднъж главните си планове и да се изправите против терзанията си. Тези дни ще ви съпътства красива еуфория. Ще бъдете цялостни с сила и ще очаровате всички с оптимизма си. Звездите ви подтикват към разпоредителност и укрепват вашата смелост. Вашият приоритет ще бъде да поставите колегата си или индивида, който ви вълнува в центъра на вниманието си и това ще ви накара да се почувствате добре.

Благоприятни дни – 22, 23
Бъдете деликатни – 20, 21

Рак – Транзита на Слънцето в тригон към вашия знак раздвижва всекидневието ви, внася нова динамичност и акцентира отзивчивия ви капацитет. Вие греете с хармонична сила и тази жизнеспособност предизвиква цялостното ви развиване, вашите начинания и планове. Може да повдигате планини тази седмица, защото вашата морална мощ взаимно с физическата ви мощ са в съвършена композиция! Време е да помислите за себе си и бъдещето си. Умереният нарцисизъм ще помогне да станете по-щастливи.

Благоприятни дни – 20, 21, 24, 25
Бъдете деликатни – 22, 23

Лъв – Транзитът на Юпитер към вашето Слънце носи съответни и действителни шансове, благоприятни условия, безусловно предлагани от живота. Марс в секстил към вашия знак ще ви предизвиква към разговори с другите, носейки положително въодушевление в това време. Ще ви е по-лесно да говорите и ще сте цялостни с нови хрумвания, които ще желаете да споделите. Вашият възторг ще бъде добре признат. Вашите хрумвания ще намерят почитатели, защото ще бъдете доста безапелационни. Готови сте да пленявате и завладявате с огромна страст: не пропускайте нито една опция. Ако сте необвързани, шансът ви кани да се поинтересувате от близко от протичащото се към вас.

Благоприятни дни – 22, 23
Бъдете деликатни –24, 25

 жена

Дева – Ще бъде дейна и доста динамична професионална седмица, която ще раздруса графика ви! Играта през този интервал дава обещание да бъде натоварена, само че залозите са високи и вие обичате провокациите! Това, което изрично би трябвало да избягвате обаче е преумората, самокритиката, разчитайки повече на логиката и обстоятелствата, а не на страстите и неприятните мемоари. Периодът остава удобен откъм благоприятни условия и положителни вести. В любовен проект ще се отдадете на звездни фантазии и чувствени действителности.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете деликатни – 20, 21

Везни – Тази седмица ще заложите всичко на релакса и спокойствието. Ще решите да извършите крачка обратно от събитията, без стрес. Старайте се да не поемате доста сложни задания. Предпазливостта ще бъде решаваща. Не би трябвало да поемате непотребни опасности: нито във финансовата, нито в любовната сфера. Вашите сметки се ръководят безупречно, всеки главен разход е премислен. Звездното въздействие благоприятства свободната изява на вашите качества.

Благоприятни дни – 26
Бъдете деликатни – 22, 23

Скорпион – Седмицата е позитивна и носи ново начало. Вашите финанси са в положително положение, баланс, който ви дава вяра за бъдещето. Вече можете да започнете да вършиме огромни проекти, само че бъдете малко по-мъдри и спокойни. Създайте си табиет да вършиме извършения за релаксация всеки ден. Звездите ви поучават да не прибързвате с решенията. Хубаво е да се придържате към познатите крайбрежия и да не се хвърляте в дълбоките води. Мнозина ще съумеят да намерят нов път към щастието.

Благоприятни дни – 20, 21
Бъдете деликатни – 24, 25

Стрелец – Нужно е да бъдете извънредно деликатни към всичко, което се случва към вас през седмицата. Имате предпочитание да върнете формата си още веднъж. Възползвайте се от опцията да обърнете страницата на предишното, което ви е пречило да покажете цялостната си мяра преди. Звездите мощно предлагат да се пазите от три неща: безучастие, отчаяние и нерешителност. Слънцето в под напрежение аспект към вашия знак, упорства за умерена нерешителност. Може да ви липсва сантиментално успокоение. Избягвайте да дразните колегата си, което ще утежни настроението, вместо да го разведри.

Благоприятни дни – 22, 23
Бъдете деликатни – 20, 21

 жена, мъж

Козирог – Тази седмица ще имате, с помощта на Слънцето в другарски знак, интелектуален и физически тонус, кадърен да компенсира пропуснатото време! Вашите каузи вървят добре. Добрата вест е, че ще се сблъскате с изключително положителни условия. Бъдете благоразумни и не предизвиквайте ориста с прекомерните си старания. Звездите се грижат за любовния ви живот в идващите дни и носят на вашите любови мирис на сантиментално възобновяване, кадърен да ви насочи към фамилно благополучие. От друга страна, избягвайте да се забърквайте в секрети любовни връзки, занимателни, несъмнено, само че може би и доста рискови.

Благоприятни дни – 20, 21, 24, 25
Бъдете деликатни – 22, 23

Водолей –Юпитер в секстил към рожденото ви Слънце оказва доста удобно въздействие и предлага доста благоприятни условия за напредък и за възстановяване на материалното положение, обществения ви статус, вашите взаимоотношения. Идва време да се отдадете на световъртежа на любовта и сетивата. Звездното въздействие ще разсъни апетита и либидото ви, дарявайки ви с неудържим магнетизъм. Излезте на открито и се запознайте с нови хора. Без подозрение ще съумеете да съблазните събеседниците си, очаровани от вашата сила, вашата страст и вашия унищожителен сексапил.

Благоприятни дни – 22, 23
Бъдете деликатни –24, 25

Риби – Тази седмица ще ви носи шанс. Ще се чувствате изпълнени с сила. Слънцето във вашия знак ви приканва да се осмелите да бъдете себе си във всяка обстановка. Звездното въздействие ви предизвиква и ви разрешава да вървите напред с възторг и увереност към задачите си. Емоцията раздвижва вашите хрумвания, вашата рутина. Този удобен климат ви разрешава да се интегрирате повече обществено, да установите нови връзки, да наберете инерция, сила... Периодът е съвършен и за отваряне на нови хоризонти и пътешестване. Ако сте необвързани, излезте от зоната си на комфорт: може да ви чакат красиви изненади!

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете деликатни – 20, 21
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР