Астро-аспекти На 15 юни Меркурий квадратура Сатурн На 17 юни

...
Астро-аспекти На 15 юни Меркурий квадратура Сатурн На 17 юни
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 15 юни Меркурий площ Сатурн

На 17 юни Меркурий секстил Венера
На 17 юни Сатурн излиза в назадничавост
На 18 юни Новолуние в Близнаци

Луната през седмицата се движи през знаците – Овен, Телец, Близнаци и Рак

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 12, 15, 17 юни

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 12, 14, 15, 18 юни

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

13.06. 21:28 - 13.06. 21:32
16.06. 04:37 - 16.06. 04:47
18.06. 09:25 - 18.06. 13:59

 жена

Овен – Позицията на планетите тази седмица ви носи мощ и се чувствате подготвени да повдигате планини. Абсолютно справедливо е. След известно подозрение най-сетне виждате края на тунела. Ще изпитате мощно възприятие за креативност и ентусиазъм, което ще ви помогне да се отличите в работата си. Ще срещнете вълнуващи нови благоприятни условия, които ще тласнат кариерата ви напред. Доверете се на инстинктите си и не се опасявайте да поемате пресметнати опасности. Благодарение на планетата Уран, имате доста ясни хрумвания и вземате решения, които ви водят до позитивна смяна.

Благоприятни дни – 16, 17
Бъдете деликатни –12, 13

Телец – Тази седмица шансът ще се върти все към вас. Независимо дали става въпрос за обич, кариера, пари или здраве, вие имате силата да поемете отговорност и да извършите позитивни промени в живота си. Това може да значи да опитате нови неща, само че с благословията на звездите, вие сте повече от способни на триумф. С Юпитер във вашия знак всички шансове са на ваша страна. Необвързаните могат да имат някои вълнуващи нови благоприятни условия за романтика. Не се опасявайте да извършите първата стъпка към някого, в случай че имате интерес.

Благоприятни дни – 18
Бъдете деликатни – 14, 15

Близнаци – Вие сте стъпили крепко на земята и изцяло контролирате силите си. Приливът на креативна сила ще ви накара да изследвате нови хрумвания и пътища. Вярвайте на инстинктите си и не се колебайте да предприемете смели стъпки към постигането на задачите си. Седмицата ви ще бъде извънредно продуктивна. Вашата съвестност ви кара да вървите бързо напред. Внимавайте единствено да не дърпате прекалено много въжето. Склонни сте да надхвърляте границите си и тялото ви може да ви съобщи.

Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете деликатни – 16, 17

Рак – Тази седмица някои неща може да се извърнат с главата надолу. Избягвайте да вземате значими решения. Това е просто краткотрайно. Скоро планетите ще са на ваша страна и всичко ще е наред. Енергийните ви равнища може да са неуверени тези дни, тъй че е значимо да слушате тялото си и да си почивате, когато е належащо. Не се напрягайте прекомерно физически или душевен. Може да се чувствате неспокойни, изтощени, по-малко търпеливи и елементарно да се поддавате на отрицателни мисли. Съсредоточете се върху грижата за себе си и намирането на баланс в живота си.

Благоприятни дни – 14, 15
Бъдете деликатни –12, 13

 жена

Лъв – Този интервал е съвършен за изследване на вероятни нови направления. Може да бъде стресиращо, в случай че се пробвате да се справите с прекалено много неща едновременно. Началото на седмицата е изпълнено с очаквания и вие с неспокойствие очаквате да извършите идната стъпка, каквато и да е тя. Изненадите са неизбежни. Положителната ви настройка ще притегли нови благоприятни условия и хора в живота ви, тъй че не се опасявайте да рискувате и да следвате инстинктите си. Късметът може да реши да се обърне напълно към вас.

Благоприятни дни – 12, 13, 16, 17
Бъдете деликатни – 14, 15

Дева – Тази седмица нови грижи може да ви монополизират. Чувствате се задоволително амбициозни и решителни. Възползвайте се от тази сила и работете интензивно, с цел да постигнете задачите си. Разбира се, вие желаете да се представяте по най-хубавия метод, само че това не би трябвало да става за сметка на вашето здраве. Чудесно време за работа в мрежа и основаване на връзки. В персоналните връзки може да се усети малко напрежение тези дни. Стрес, отмалялост, никой от вас не е в най-хубавата си форма, тъй че направете крачка обратно, дайте си взаимно персонално пространство.

Благоприятни дни – 14, 15, 18
Бъдете деликатни – 16, 17

Везни – Сега има обилие от удобна сила, която може да ви помогне да се настроите към божественото в всекидневието си. През тази седмица може да преживеете мощен прилив на креативен сили. За да насърчите позитивния поток на тази сила, положете специфични грижи да отпуснете мозъка си. Добър миг за основаване на другарства и нови контакти. Излезте и се забавлявайте, защото ще ви се отрази доста добре. Необвързаните могат да почувстват предпочитание да изследват нови сантиментални благоприятни условия. Доверете се на сърцето си и се потопете в тях.

Благоприятни дни – 16, 17
Бъдете деликатни – 12, 13

Скорпион – Чудесно време да се концентрирайте върху физическото и психическото си благоденствие. Доверете се на качествата си и поемете изчислени опасности, с цел да постигнете задачите си. Трябва да отделите малко време, с цел да организирате финансите си. Хороскопът ви демонстрира някакво прочувствено блокиране в околните персонални връзки. Въпреки това, сега, в който осъзнаете това, имате средствата и опцията да започнете да вършиме нещо по въпроса. Занимавайте се с действия, които ви носят наслада и понижават напрежението.

Благоприятни дни – 18
Бъдете деликатни – 14, 15

Стрелец – Тази седмица изисква повече съвестност. Може би би трябвало да обърнете повече внимание на детайлите. Бъдете търпеливи и давайте всичко от себе си. Ако смятате, че сте сложили прекомерно високи упования, е добре да ги намалите. Извлечете най-хубавото от себе си, като планирате бъдещето. Тези дни напрежението визира както домашния ви живот, по този начин и най-дълбоките ви вътрешни страсти. Чувствате напън да бъдете доста виновни и в двете области – професионално и персонално. Отделете време, с цел да презаредите батериите си и да намерите вътрешния си мир.

Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете деликатни – 16, 17

 жена

Козирог – Използвайте своята креативност и вътрешен глас, с цел да намерите нужните решения и бъдете отворени за нови хрумвания. Даже да срещнете непредвидени провокации или закъснения, останете фокусирани върху задачите си. Вярвайте, че Вселената ви пази гърба и че провокациите, пред които сте изправени, са предопределени да ви оказват помощ да растете. Може да имате непредвидени позитивни резултати. Бъдете отворени и за непредвидени срещи и връзки – любовта може да пристигна от непредвидени места!

Благоприятни дни – 14, 15
Бъдете деликатни – 12, 13

Водолей – Тези дни ще почувствате разпалване на вътрешния ви огън и ще можете да разгърнете цялостния ви капацитет. На работното място, колкото по-инициативни сте, толкоз по-добри резултати ще постигнете. Предизвикателствата изобилстват. Може да се почувствате изключително уплашени или да имате усложнения в общуването с другите. Ще има доста благоприятни условия за тези, които са подготвени да рискуват и да следват фантазиите си. Ако сте необвързани, ориста може да внесе неочакван нов любовен интерес в живота ви. Ако имате връзка, пробвайте да възобновите искрата. Отделете време за сантиментални жестове.

Благоприятни дни – 12, 13, 16, 17
Бъдете деликатни – 14, 15

 жена, мъж

Риби – За вас ще е седмица, цялостна с провокации, само че вашият триумф е в превъзмогването им. Вашите фантазии могат да бъдат освен това от източник на ентусиазъм. Планетните аспекти ви разрешават да бъдете по-уверени. Нужни са твърдоглав труд и внимание към дребните елементи. Избягвайте да вършиме огромни вложения и не се доверявайте на всеки по финансовите въпроси. Промяната идва и вие желаете да сте готови за нея. Романтиката и флирта в службата е вълнуваща, само че би трябвало да ги избягвате.

Благоприятни дни – 14, 15, 18
Бъдете деликатни – 16, 17
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР