Аспиринът се превърна в едно от най-широко използваните лекарства в

...
Аспиринът се превърна в едно от най-широко използваните лекарства в
Коментари Харесай

Направете си естествен аспирин от природата! Не е трудно

Аспиринът се трансформира в едно от най-широко употребяваните медикаменти в света. Всъщност всяка година в света се употребяват към 40 милиона кг аспирин.

Повечето от нас в този момент употребяват синтетичната версия, мощните аналгетични и противовъзпалителни и други лечебни свойства на салицин, съдържащи се в кората на дърветата, остават настоящи.

И в случай че пристигна моментът, когато таблетката аспирин не е разполагаем, би трябвало да знаете от кое място да го вземете. С доза натурален салицин, получен от кората на избрани дървета.

Треска, мускулни болки, артроза, главоболие, женски болки и конвулсии, артрит и инфектиране, в това число бурсит, тендинит и пострадвания като навяхвания.

Като допълнение, тази киселина след 45-годишна възраст се предлага за ежедневна приложимост от съвсем всички, като средство за разреждане на кръвта и по този метод предотвратява образуването на кръвни съсиреци, т.е. като предварителна защита на болести на сърдечно-съдовата система, хипертония, удари понижава риска от подобен излаз на болестта като сърдечен удар миокард..

Дървета, съдържащи салицин

Салицинът е част от вътрешната кора (флоем, лубен слой) на дървета и шубраци от семейство върбови:

* Аспенска топола (Populus tremuloides)

* Топола с огромни зъби (Populus grandidentata)

* Бяла върба или сребриста, върба, бяла глава (Salix alba)
 Една таблетка аспирин в шампоана ще направи чудеса с косата ви Една таблетка аспирин в шампоана ще направи чудеса с косата ви
Ползите от хапчето аспирин надвишават неведнъж въздействието върху температурата и болката. Мнозина знаят, че може да ви защищити от...

* Черна върба (Salix nigra)

* Върба нежна или ракита (Salix fragilis)

* Лилава върба (Salix purpurea)

* Вавилонска върба (плачеща) (Salix babylonica)

Но защото тополата е най-често срещаното дърво, то е взето за основа.
 2 таблетки аспирин при засаждането на доматите за богата и здрава годишна продукция 2 таблетки аспирин при засаждането на доматите за богата и здрава годишна продукция
Съседката показа, че предходната година се пробвала да употребява аспирин или ацетилсалицилова киселина при развъждането на доматите в гради...

КАК ДА НАПРАВИМ АСПИРИН ОТ КОРА

Тополите са пионери измежду дърветата. В региони с нарушена екология тези дървета първо пускат корени и се развиват по-бързо от другите типове и могат да порастват на височина от 3 метра или повече за един сезон.

Салицинът, който търсите, се намира във вътрешната кора на дървото. Вътрешната кора в действителност е живата тъкан на растението и се намира сред външната груба кора и твърдата дървесина.

Можете да дъвчете шепа кора и да поглъщате течността. Ако не обичате да дъвчете, варете към две чаени лъжички от вътрешната кора в чаша вода в продължение на 10 минути. Оставете напитката да се охлади леко преди да пиете.

PS: Това, което научихте в този момент, не значи, че би трябвало да бягате и незабавно да берете кората и да унищожавате дърветата. Освен това, постоянно за предпочитане е аптеката! Съветите тук са единствено при последна нужда!

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР