Асен Василев и Даниел Лорер изгонили с грозна сцена Лена

...
Асен Василев и Даниел Лорер изгонили с грозна сцена Лена
Коментари Харесай

Скандал в Narod.bg! Асен Василев и Лорер изгониха разплакана Лена от събрание на ПП

Асен Василев и Даниел Лорер изгонили с грозна сцена Лена Бориславова от колекция на управлението на „ Продължаваме Промяната “ в понеделник вечер, научи Narod.bg от свои източници. 

Хубавата софиянка, която шокира даже най-върлите почитатели на „ Промяната “ с решението си в последния миг да се откаже от депутатското място, с цел да имала време за локалните избори, напуснала разплакана сбирката на дясно-лявата групировка, която остана втора на изборите.

На събранието на Велики понеделник са участвали хора от кръга на Асен Василев и Даниел Лорер и непосредствено са обвинили Бориславова, че нейното държание е една от аргументите обединението да получи подобен неприличен резултат на вота на 2 април. Припомняме, че даже ГЕРБ-СДС съумяха да ги минат.

Реклама

На сбирката се стигнало до грозни подиуми, функционерите на „ Промяната “ не икономисали на Лена нищо и даже се стигнало до персонални обиди.

Едва на година и половина, „ Продължаваме Промяната “, към момента недоизградила структурите си, стартира да се срутва като кула от карти. Narod.bg напомня, че още при започване на предизборната акция, като гръм от ясно небе, известният еколог Александър Дунчев заряза партията. Бившият народен представител на Политическа партия Иван Христанов по-късно заприказва за сериозен проблем в партията. А за похлупак пък някогашният транспортен министър Николай Събев захапа управлението като непосредствено им изиска оставките поради слабия резултат на изборите. 

След грозния скандал Лена била принудена да се откаже от депутатското място – едвам ден преди откриването на новото Народно заседание. Засега не се знае депутатка ли ще е, или не.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР