Арсенал най-накрая демонстрира някаква трансферна активност на пазара това лято,

...
Арсенал най-накрая демонстрира някаква трансферна активност на пазара това лято,
Коментари Харесай

Арсенал си гарантира първи сериозен трансфер това лято

Арсенал най-сетне показва някаква трансферна интензивност на пазара това лято, откакто водещите отбори от Висшата лига побързаха да приключат рано с покупките си. Португалският публицист Педро Сепулверо разгласи, че „ артилеристите “ са постигнали цялостно съглашение с Порто по договорката за плеймейкъра Фабио Виейра.

Съименникът с легендата на „ топчиите “ - Патрик Виейра, ще коства към €35 млн., като са планувани и бонуси, само че забавното е, че те не покриват откупната му уговорка в размер на €50 млн. Това значи, че управлението на „ драконите “ не е било прескочено в процеса.

Виейра ще подпише контракт до 2027 година, в случай че в петък премине сполучливо медицинските прегледи в Лондон.

22-годишният халф попада в профила, който Микел Артета от дълго време към този момент разгласи, че му би трябвало, с цел да приключи проекта си за центъра на терена. Той би трябвало да се впише чудесно в партньорство с Мартин Йодегор и Томас Партей.

Що се отнася до статистическите индикатори на Фабио Виейра, той вкара 7 гола и направи 16 асистенции през сезон 2021/22, като под управлението на Серджо Консейсао бе употребен в съвсем всички позиции от офанзивната част на полузащитата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР