Армията на Русия напредва към Киев, а междувеменно още руски

...
Армията на Русия напредва към Киев, а междувеменно още руски
Коментари Харесай

Руската армия вече е пред Киев, какво готвят на Зеленски

Армията на Русия напредва към Киев, а междувеменно още съветски бойци не престават да навлизат в Украйна, заяви Ройтерс базирайки се на информация от върховен американски чиновник.

Съединените щати считат, че съветската инвазия има за цел да "обезглави " държавното управление на Зеленски в Украйна и по тази причина едно от главните три посоки на офанзивата е ориентирано против столицата Киев.

"Индикациите, на които станахме очевидци до момента, съответстват с нашата по-раннна оценка, че задачата му (на съветския президент Владимир Путин) ще да е тази: да "обезглави " държавното управление ", съобщи служителят.

Американският представител посочи, че протичащото се досега наподобява е единствено първата фаза на широкомащабна съветска инвазия, като понастоящем в интервенцията е употребена единствено дребна част от над 150-те хиляди съветски бойци, струпани наоколо до границата на Русия с Украйна.

Русия желае да блокира Киев и да сътвори наземен кулоар с Крим и Приднестровието, обявиха в това време от украинската войска.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР