Аржентинският вестник Ole разпространи няколко снимки от къщата, в която

...
Аржентинският вестник Ole разпространи няколко снимки от къщата, в която
Коментари Харесай

Вижте къде Марадона прекара последните си дни

Аржентинският вестник Ole популяризира няколко фотоси от къщата, в която Диего Марадона прекара последните дни от живота си. Той издъхна на 25 ноември, а в продължение на две седмици преди този момент стоеше в парцел в Сан Андрес - предградие на Буенос Айрес. Там той се възстановяваше от прекарана интервенция на мозъка и сякаш трябваше да се лекува от зависимостта си към алкохола.

Властите в Аржентина обаче водят следствие за вероятно неглижиране на казуса, като има подозрения, че грижите за Дон Диего не са били задоволителни.

Въпросната къща в Сан Андрес е първокласна с четири спални, като всяка от тях има лични баня и тоалетна. Марадона обаче е бил настанен в приземна стая, тъй като му е било мъчно да се изкачва по стълбите до горните етажи. Така въпросното помещение е било пригодено за живеене на легендата. Там обаче той не е имал баня и тоалетна, поради което са му били обезпечени химически такива. Бившият футболист е лежал на двойно легло, можел е да гледа телевизия на 32-инчов тв приемник. Работел е климатик, а са били поставени в допълнение и щори, които да лимитират дневната светлина. Тази стая обаче се е намирала тъкмо зад кухнята, откъдето непрекъснато е идвал звук.

През цялото време Дон Диего не е разполагал с общопрактикуващ доктор, който да следи за положението му. Имало е единствено психиатър и по една здравна сестра на промяна.
Въпросният психиатър и персоналният доктор на Марадона, който се грижеше за него преди този момент, към този момент са обвинени за предизвиква не гибел по несъобразителност.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР