Арестувайте веднага негодника Магараев! Това призовава в свой пост анализаторът

...
Арестувайте веднага негодника Магараев! Това призовава в свой пост анализаторът
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Арестувайте веднага негодника Магараев!

Арестувайте незабавно негодника Магараев! Това приканва в собствен пост анализаторът Елена Гунчева-Гривова. Той е предизвикан от слуховете, че министърът на защитата Тодор Тагарев е предложил в Съединени американски щати разполагане на непознати войски на българска територия.
SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:
АРЕСТУВАЙТЕ ВЕДНАГА НЕГОДНИКА МАГАРЕВ Ако Магарев е предложил в Съединени американски щати разполагане на ЧУЖДИ войски на българска територия, службите неотложно би трябвало да го арестуват за държавна измяна. Знам, че управленията им са политически, само че въпреки всичко там работят и хора, които милеят за България. Държавна сигурност един път ни съобщи, не ставайте предатели и вие! Незабавно би трябвало да бъде тествана тази информация. И в случай че е истина, магарето неотложно би трябвало да бъде изритано от поста министър, окаушено. Като присъдата бъде да прекара жалкият си животец в пандиза при непоколебим режим. Тук е момента да споделя, че в случай че станем като обичаната му Съединени американски щати, за такова изменничество към страната си, щеше да му се поставя електрически стол или инжекция!
Това е същинският проблем, българи. Паметници и да разрушат, ще ги изградин още веднъж /с техният тежък труд, схваща се/, само че в случай че допуснем без война непознати и то американски войски тук, България е изгубена.
Където е стъпил калният американски ботуш, единствено кръв и пепел са оставали. Врагът се знае – американците. Не са техните ибрикчии, тъй като са взаимозаменяеми. Както към този момент даже най-глупавите схванаха. От Козяк идват бедите на България!
Под поста има забавни мнения:
„ Кой да го вкара в пандиза, като всички по върха са на негова страна? Ние какво да създадем? Давайте хрумвания. И съпротива нямаме. Свършено е. “ „ Че то от 2006 година ИМА ЧУЖДИ ВОЙСКИ, АМЕРИКАНСКИ, в България! Окупацията е ФАКТ, само че за сума тежки олигофрени им е най-важното да се бутат монументи!… “
По-рано Гунчева разяснява и новината, че Съединени американски щати и Англия са атакували йеменските хути:

 

Наглостта на англоционисткия свят няма граници. Същите тия англоционисти разпоредиха да се бомбардират мирни цивилни жители в България по времето на ВСВ. А Чърчил прикани от София да остане единствено равнища за засаждане на картофи. Демократично отвред. Някой има ли илюзии какви права и народна власт съблюдава Англия – страната, върху която тежат тонове кръв, кости и закононарушения. Дворците й са построено върху костите на подтиснатите от нея нации. Богатствата й са от обири и грабежи, а доста от почитаната им аристокрация е почнала аристократизма си от най-обикновено пиратство и обири. Вече определението е – каквото прави Съединени американски щати, е положително, каквото прави Русия е неприятно. Няма нюанси, няма разсъдък. Няма даже планиране какво се случва с България под въздействието и господството на страна, на която не й дреме да избива почтени хора и да атакува суверенни страни. Аз персонално не се и колебая, в случай че тук има сериозна опозиция, какво тъкмо ще вършат американските войски на българска земя. Ще потопят страната ни в кръв, без да им мигне окото, с цел да защитят ползите си /опс, демокрацията, бе, демокрацията/. Дали някоя от политическите партии ще излезе с декларация в отбрана на нападнатата страна? Всъщност не – никой не хапе ръката, която го храни богато. Без значение от коя страна на двора са вързани…. Още вести четете в секция България
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР