Антоанета Петрова встъпи в длъжност като заместник-областен управител на Варна.

...
Антоанета Петрова встъпи в длъжност като заместник-областен управител на Варна.
Коментари Харесай

Юрист е новият заместник-областен управител на Варна

Антоанета Петрова встъпи в служба като заместник-областен шеф на Варна. Назначението й е в осъществяване на заповед от 27 юли на министър-председателя Николай Денков. Петрова бе показана на екипа на администрацията от регионалния шеф доцент Андрияна Андреева.

Новият заместник-областен шеф е магистър по право, ученик на ВСУ “Черноризец Храбър “. Като старши юрист в Район „ Приморски “ и в резултата на дейна активност в разнообразни комисии /Местна комисия за битка против противообществени прояви на малолетни и малолетни, Комисия за общинските жилища, Комисия по преместваемите обекти и др./ има насъбран сериозен административен потенциал. Антоанета Петрова познава екипа и работата на Областна администрация, тъй като към този момент е заемала длъжността основен експерт в дирекция „ Административен надзор, районно развиване и държавна благосъстоятелност “ през 2022 година.

„ Ще положа всички старания да работя в екип и да си подпомагам с сътрудниците при осъществяване на дилемите и проблемите, които стоят за решение от администрацията. Надявам се с екипа на региона да установим дейна връзка и дейно съдействие с Община Варна и да работим дружно за по-доброто бъдеще и разцвет на Варна и региона “, сподели при встъпването си новият заместник-областен шеф.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР