Френската полиция е задържала след разпит кинолегендата Жерар Депардийо по

...
Френската полиция е задържала след разпит кинолегендата Жерар Депардийо по
Коментари Харесай

Френската полиция задържа Жерар Депардийо по подозрение за сексуално насилие

Френската полиция е задържала след разпит кинолегендата Жерар Депардийо по обвинявания в полово посягане, сподели източник от полицията за вестник Монд. Полицията разпитва 75-годишния артист по обвиняванията на две дами, че ги е нападнал – едната на снимачна площадка през 2021 година, а другата на други фотоси през 2014 година

Първата жена го упреква, че я е нападнал, когато е била член на екипа на игралния филм от 2022 година „ Зелените капаци “. Сценографът, който подаде публична тъжба през февруари, съобщи, че Депардийо я е сграбчил, до момента в който е излизала от снимачната площадка в частен хотел в Париж, опипвайки я и правейки нецензурни мнения, преди телохранителите му да го спрат.

Втората жена твърди, че той я е опипвал " цялата " и е правил " неуместни " забележки, до момента в който тя е била помощник на снимачната площадка на кино лентата „ Le magician et le Siamois “ ( " Магьосникът и сиамката " ).
Депардийо към този момент е обвинен за обезчестяване от 2020 година, откакто актрисата Шарлот Арнулд твърди, че я е изнасилил през 2018 година, когато тя е била на 22 години и е била болна от анорексия. Повече от дузина дами настрана го упрекнаха в полово принуждение. " Никога не съм малтретирал жена ", показа тогава Депардийо пред вестник Le Figaro.
Друга тъжба за полово посягане, подадена предходната година от актрисата Елен Дарас, която сподели, че Депардийо я е опипвал и й е предложил по време на фотоси на филм, е отхвърлена заради изтекла отминалост.
Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР