Антикорупционната комисия привика на разпит освободен зам.-министър на здравеопазването.Предполагам, че

...
Антикорупционната комисия привика на разпит освободен зам.-министър на здравеопазването.Предполагам, че
Коментари Харесай

Антикорупционната комисия привика на разпит освободен зам.-министър на здравеопазването

Антикорупционната комисия привика на разпит освободен зам.-министър на опазването на здравето.

Предполагам, че КПКОНПИ са се самосезирали по изявленията по тематиката с тестванията за възпитаници. Това съобщи някогашният заместник-здравният министър Димитър Петров, който отива на разпит в Антикорупционната комисия по отношение на това, че той и от шефове на търговски сдружения, които са взели участие със свои предложения за доставка за бързи проби за учениците, само че са били отстранени от процедурата, съобщи Дарик.

Според него има няколко казуса: Защо тази процедура е разграничена на 4. 4 процедури се афишират за едно и също, като логиката е да се направи една и се създадат седмични графици - какъв брой проби да се доставят първата, втората седмица и така нататък, разяснява той.

Вторият миг е за какво това се управлява от лице, което не е умело - началникът на кабинета на здравния министър Лидия Чорбанова, попита той. Защо тя непрекъснато вика комисията, споделя им какво да пишат, тази процедура би трябвало да се прави от " Обществени поръчки и здравен надзор ", който се управлява от заместник-министъра доктор Александър Златанов, той е настрана и го няма никакъв в тази процедура.

По думите му третият проблем е за какво първият път са били сложени изискванията, че втората компания, която се яви, да се разреши няколко дни да не подписва контракт, след това да се забави още дни и да се провали доставката и половината възпитаници от първи до четвърти клас да не могат да тръгнат на учебни заведения. Аз още тогава приканих да се приключи договорът и да се мине към идната компания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР