Анита Мейзер показа килията, в която в момента живее в

...
Анита Мейзер показа килията, в която в момента живее в
Коментари Харесай

Венета Райкова влезе в килията на Анита Мейзер

Анита Мейзер сподели килията, в която сега живее в сливенския затвор. Тя позволи вътре Венета Райкова и екипа на "Папараци ".



Мисис България 2014, която е упрекната в убийството на брачна половинка си, разполага с плазмен тв приемник, подарък за рождения й ден, библиотека, в която държи Библията, легло и огромна пластмасова кутия, която служи като дрешник.



Мейзер показа, че си отглежда магданоз, а също по този начин, че сама си прави туршии и кисело мляко.

В предаването известната затворничка съобщи изрично, че няма да се съобщи и ще се бори за свободата си.



"Няма да рева. Ще вървя пред съдиите с гордо вдигната глава, с цел да мога да се защитя почтено. Защото за първи път в историята на правораздаването са вкарали изцяло почтен човек в пандиза. На тези хора също им е доста мъчно. Усещам по какъв начин ме трансферират от арбитър на арбитър. Не е почтено, че има мощни хора на открито, които по някакъв метод въздействат на правосъдния развой.

Ще направя всичко допустимо да си отида от този свят на чисто. Може да съм правила всевъзможни други нелепости, шоупрограми и така нататък, само че чак да бъда упреквана в ликвидиране... Н е мога да пребивавам по този начин. Не е почтено към мен. Ако би трябвало, детектор на лъжата да употребяват ", сподели тя.

"Минах през толкоз доста съвещания, разпити, експертизи. Доказа се, че няма ликвидиране. Всичко е въпрос на тълкувания. Моля се на Господ земните хора да бъдат реалисти.

Не мога да упреквам Господ, само че в случай че е решил да ме накаже, към този момент е време да спре. Повече не мога да поема.

Не желая да се самоубивам. Това е изменничество към Бог и по тази причина ще се боря да потвърдя, че съм почтена. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР