Ангелите, които се грижат за нас, много често оставят следи

...
Ангелите, които се грижат за нас, много често оставят следи
Коментари Харесай

Знаците, които подсказват, че нашият ангел хранител е наблизо

Ангелите, които се грижат за нас, доста постоянно оставят следи след себе си. Не всеки обаче е в положение да ги разчете, защото малко на брой са наясно с природата на тези божествени същества. Запознати с метода, по който работят те обаче, разкриват признаците, по които можем да узнаем за наличието им към нас. Ето и за кои благ знаци би трябвало да се оглеждаме в всекидневието си:

Рязка смяна в температурата

Ако сте на открито в студен ден и внезапно усетите необичайно стопляне, знайте, че вашият ангел пазител се намира някъде в близост. Присъствието му може освен да ви стопли, само че и да ви накара да изпитате неоснователно възприятие на наслада.

Необикновена миризма

Поне един път би трябвало да сте усещали прелестно мистериозно благоухание към себе си, чийто източник по този начин и не сте си обяснили. Много евентуално е вашият нравствен страж да е основният провинен за нея. Ангелите обичат да притеглят вниманието на хората, които покровителстват с невероятни миризми.

 Знаците, които подсказват, че нашият ангел пазител е наоколо

Перушинки

Ако се намирате в градска среда или към вас няма пернати животни, само че все пак очите ви се спрат на бяло перце, това несъмнено е благ знак. Чрез него вашият покровител желае да ви каже, че бди над вас и ви поддържа, каквито и компликации да се появят в живота ви.

Странна светлина

Ако се намирате в тъмна стая и ненадейно се появи някаква светлинка или пък сянка, не се тревожете. Твърде евентуално е тъкмо в този миг вашият ангел страж да е към вас и да се пробва да ви даде някакъв знак. Не е изключено да се е появил и тъй като вие сами сте го призовали.

Необясними гласове

Ако дочуете безшумно гласче, до момента в който към вас няма никой, не трябва да се плашите или да си мислите, че полудявате. Тези думи в действителност са на вашия страж, който желае да ви даде някаква тенденция. Понякога е допустимо даже да не чуете глас, а просто в съзнанието ви ненадейно да се появи избрана мисъл, която вашият ангел ви изпраща, с цел да ви помогне.

 Знаците, които подсказват, че нашият ангел пазител е наоколо

Дъга

Случвало ли ви се е да видите дъга даже в миг, в който това е минимум допустимо? Ако е по този начин, то бъдете сигурни, че това е някаква ангелска интервенция. Божествените пратеници си служат с цветовете, когато желаят да пратят на хората избрани знаци.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР