Ангел Христов – Геле, най-близкият приятел и съдружник на Пламен

...
Ангел Христов – Геле, най-близкият приятел и съдружник на Пламен
Коментари Харесай

Геле от Братя Галеви открит мъртъв в Дупница, избиват ли свидетелите срещу Бойко Борисов?

Ангел Христов – Геле, най-близкият другар и съучастник на Пламен Галев и част от тандема Братя Галеви, е умрял от инфаркт в Дупница. Не е ясно по какъв начин търсеният от „ Интерпол “ някогашен чиновник на ЦСБОП се е върнал у нас след бягството през 2012-а.

54-годишният дупничанин ще бъде заровен на следващия ден.

Смъртта на Геле идва единствено дни след убийството на боса от ВИС Красимир Каменов – Къро в Република Южна Африка и повдига един значим въпрос – избива ли някой очевидците против Бойко Борисов?

Реклама

В ъндъграунда не е загадка, че Братя Галеви са свързани с водача на ГЕРБ още от тъмните години при започване на прехода, когато Пламен Галев, Ангел Христов и Бойко Борисов прохождаха в частния бизнес.

Братя Галеви избягаха от страната ни през 2012 година малко откакто бяха наказани на по 5 и 7 година затвор за рекет и изнудване като водачи на група за рекет.

„ От вас узнавам, че се е прибрал и че е умрял. Нищо не сме чули в селото. Рядко минава около парцела, само че в никакъв случай не съм виждала някакво придвижване на хора “, сподели кметът на Ресилово Мариана Доцина, цитира 24 часа.

Ангел Христов е от Сандански, само че околните му упорствали да бъде заровен в Дупница, където е прекарал по-голямата част от живота си.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР