Андреа Иванова, по-известна като Българското Барби заради големия брой пластични

...
Андреа Иванова, по-известна като Българското Барби заради големия брой пластични
Коментари Харесай

10 неща, без които Българското Барби не може

Андреа Иванова, по-известна като Българското Барби поради огромния брой пластични интервенции и импланти по себе си, разкрива за първи път обществено кои са движимостите и хората, без които всекидневието ѝ е съвсем невероятно.

Кои са 10-те неща, без които атрактивната русокоска не може, споделя самата тя пред пред Vbox7:

Вода

Едно от любмите неща, без които Андреа не може, е пиенето на доста вода. Това е и повода, заради която Българското Барби постоянно носи със себе си бутилка вода, където и да отиде.

Мента

Андреа в никакъв случай не излиза от вкъщи си без обичания си мирис – мента. Тя постоянно държи в чантата си спрей с мента за ободряване на дъха или ментови бонбони. Тя признава още, че ги избира пред ментовите дъвки.

Хидратиращ еликсир за устни и емайл или червило

Голямото количество хиларионова киселина, което Андреа има в устните си, я принуждават да прибягва всекидневно до услугите на хидратиращи балсами за устни, които да предпазят кожата а устните ѝ от изсушаване.

Фон дьо загар и грим

Андреа не крие, че декор дьо тенът и гримът за нея са едно от най-важните неща. Колкото и млада да е една кожа, по нея постоянно има някакви недостатъци, които би трябвало да се замаскират. Поставени върху лицето, те покачват самочувствието на една жена, карайки я да се усеща по-красива и харесвана, споделя тя. Въпреки че от време на време си разрешава да излиза на открито без макиаж, Българското Барби признава, че избира да е с обичания си декор дьо загар и грим.

Мицеларна вода и памук

Това са другите значими неща, без които Андреа не излиза и постоянно могат да бъдат открити в нейната дамска чантичка на мястото на мокрите кърпички. Освен че с тях почиства доста по-лесно грима от лицето си, те са съвършен ликвидатор на петната по облеклата, даже и по обувките, отбелязва тя.

Музикални слушалки

Пред развлекателната видео платформа Андреа споделя и за пристрастеността си към музиката. Тя е причина тя да слуша музика съвсем през целия ден, заради което слушалките са неизменен сателит в всекидневието ѝ. Разкрива още, че слуша всевъзможен жанр музика, като дава приоритет на избран съгласно настроените си.

ASMR видеа

Една от най-новите ѝ пристрастености е слушането на ASMR видеа. Спечелил я е техният успокоителен резултат, заради което няма вечер, без която да не заспива в тяхната компания. Любимият релаксиращ тон е този на бълбукащата вода и тихия дъжд.

Четенето

Сред обожаваните от Андреа занимания, с които запълва всекидневието си, е и четенето. Не минава ден, без който тя да не чете книги. Сред обичаните ѝ жанрове са психическата и философската литература, както уеб страниците с енциклопедичен темперамент, представящи новооткрития и любопитни обстоятелства за света и живота.

Телефонът

Телефонът е предметът, без който в днешно време е невероятно да направиш даже и крачка на открито. Андреа признава, че той е неизменен сателит в чантата ѝ. Освен за контакти той ѝ служи и за интернет връзка, която е нужна на младата дама във всеки един миг. Не минава ден, в който Андреа да не е споделила фотоси или видео в обичаните си обществени мрежи Facebook и Инстаграм.

Най-добрите ѝ другари

Българското Барби с горделивост споделя, че от години поддържа връзки с най-хубавите си другари. Това са хората, без които тя не може и за които постоянно ще откри време, с цел да се види и позабавлява. Това са хората, които във времето, през което е поддържала връзки, те постоянно са били до нея, с цел да я поддържат във всяко едно нейно начинание. Защото какво е човек без положителни другари, обобщава на финала Андреа.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР