Анди Съркис вероятно ще режисира Венъм 2“, стана ясно от

...
Анди Съркис вероятно ще режисира Венъм 2“, стана ясно от
Коментари Харесай

Арт лупа

Анди Съркис евентуално ще режисира „ Венъм 2 “,
стана ясно от среща, извършена сред великобританеца и управлението на " Сони пикчърс ", а фотосите ще стартират през ноември. 
Анди Съркис, който е прочут на необятната аудитория от голям брой холивудски продукции, трябваше да взе участие в акомодацията по комикса Mouse Guard, само че снимането на кино лентата се отсрочи за неустановен интервал от време.  Останалите кандидати за режисьорското място на следващата продукция от  света на " Марвел " са Травис Найт ( " Бъмбълби " ) и  Рупърт Уайът ( " Възходът на планетата на маймуните " ). Очаква се скоро от " Сони пикчърс " да излязат с дефинитивно решение по въпроса.

Стари бутилки от уиски за хиляди долари,
откри напълно инцидентно семейство в Канзас, заяви вестник „ Ню Йорк пост “.  Те се натъкнали на доходоносната сбирка, до момента в който правели ремонт на склад. Една от колоните на предната врата се оказала цялостна с празни бутилки, буркани и кенчета от бира. Късметлиите се свързали с специалисти, които оценили празните бутилки на няколко хиляди $. Къщата е издигната през 1920 година, а сбирката уиски датира от 1940 година  Всяка една от находките коства сред 40 и 50 $, а в колоната на вратата били открити стотина. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР