Анализаторите от Bernstein, изследователска и брокерска фирма, остават оптимисти въпреки

...
Анализаторите от Bernstein, изследователска и брокерска фирма, остават оптимисти въпреки
Коментари Харесай

Забавянето на потоците към спот Биткойн ETF е временно, а цената ще продължи нагоре

Анализаторите от Bernstein, изследователска и брокерска компания, остават оптимисти макар забавянето потоците към спот Биткойн ETF, като го преглеждат като краткотрайна пауза, преди Биткойн да възобнови възходящата си траектория към задачата си от $150,000 до края на 2025 година

Според Гаутам Чугани и Махика Сапра, забавянето на Биткойн ETF потоците се дължи на неотдавнашния халвинг. Те плануват бъдеща интеграция на ETF с платформи на частни банки, консултанти за ръководство на благосъстояние и спомагателни брокерски платформи.

Въпреки че притокът на спот Биткойн ETF е намалял от 12 март насам, анализаторите считат, че ще отнеме време BTC` да се трансформира в необятно призната рекомендация за разпределение на портфолио и за платформите да открият рамки за сходство за ETF продуктите.

Повтаряйки от $150,000 за Биткойн, анализаторите цитират $12 милиарда чисти притоци на спот Биткойн ETF досега и удобната позиция на водещите BTC копачи след халвинга.

В допълнение към Биткойн, анализаторите акцентират евентуалните благоприятни условия за напредък в други крипто ниши и планове. Те разпознават доминантността на Solana в размерите на USDC и интеграциите с Visa, Shopify и Stripe като обещаващи за главните заплащания.

Те също по този начин виждат капацитет в прокситата на DeFi бранша като Uniswap, GMX и Synthetix, както и в крипто игрите посредством блокчейна на Ronin.

Освен това те означават растежа на пазара на активи в действителния свят, с токенизирани фондове на паричния пазар и държавни облигации на Съединени американски щати на блокчейн. Те акцентират оракула за данни и платформата за токенизация на Chainlink като неразделна част от инфраструктурата на тази ниша.

Като цяло анализаторите на Bernstein поддържат упованията си, че общата крипто пазарна капитализация ще се утрои до $7.5 трилиона през идващите 18 до 24 месеца.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР