Анализатори от Китай прегледаха пророчествата на легендарната българска прорицателка Ванга

...
Анализатори от Китай прегледаха пророчествата на легендарната българска прорицателка Ванга
Коментари Харесай

Китайци разкриха ужасяващи пророчества на Ванга за Европа и САЩ

Анализатори от Китай прегледаха пророчествата на именитата българска прорицателка Ванга за ориста на света.

Те стигнаха до извода, че предсказанията на ясновидката могат да се осъществен в близко бъдеще и преди всичко заплахата заплашва Европа и Съединени американски щати, написа Блиц.

Така да вземем за пример означиха думите на Ванга за разединение в Съединените американски щати. В резултат на това пророчеството се удостовери и в страната се надигнаха всеобщи митинги.

„ Трудно е да се повярва в доста от предсказанията на Ванга, само че събитията, които се случват през днешния ден в Съединените щати, ни принуждават да променим мнението си. Европейската цивилизация ще се изправи пред предизвикателство, което към момента не е имала “, написа китайското издание на Sohu, представено от съветски медии.

Думите за унищожаването на европейския континент обаче се считат за най-страшното знамение на Ванга. Твърди се, че известната врачка предизвестява, че до 2037 година Европейският съюз ще остане единствено с „ безжизнена пустиня вследствие на изменението на климата и войните “.

Китайските анализатори допуснаха, че в случай че проучваме сегашната обстановка в света и думите на Ванга, то въпреки всичко би трябвало да се вслушаме в прогнозите ѝ. През март българският вестник Факти разгласява новите прогнози на Ванга. Изданието отбелязва, че тя сякаш е дала прогноза за 2022 година тъкмо преди гибелта си. Ясновидката сподели, че годината ще бъде доста сложна – политически разтърсвания чакат хората и страните.

„ Политическата обстановка ще се утежни. На мястото на организациите и съюзите, които съществуват в света, ще зародят нови ”, споделя нейната прогноза. Изданието отбелязва, че Ванга е предрекла сложни години за Русия, Украйна и Беларус. Според нея тези страни чакат промени, само че те ще им бъдат от изгода. Освен това Ванга предизвести, че през третото десетилетие на 21 век в Източна Европа може да се появи „ славянска държава”. През 2020 година съветските медии писаха за сякаш сензационните предсказания на гадателката, само че по-късно те станаха причина за разногласия и полемика. Ставаше дума за свещени дати, които, съдейки по думите на близкия кръг на ясновидката, тя нарекла „ проклятието на петте двойки “. Това са две дати – 22 февруари, 22 декември. Тези дни ще бъдат повратни, споделят близки до нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР