Ами ако вашият голям, брилянтен, успешен, изпълнен с любов, магически

...
Ами ако вашият голям, брилянтен, успешен, изпълнен с любов, магически
Коментари Харесай

5 тайни начина за сбъдване на желания

Ами в случай че вашият огромен, брилянтен, сполучлив, изпълнен с обич, вълшебен живот е единствено на една мисъл разстояние? Може да бъде по този начин, изключително в случай че изберете вярното време (и начин) да го извършите.

Седейки на комфортно място, представете си живота си след година. Как ще бъдете облечени? С кого ще бъдете? Как ще наподобява пътуването ви до работното място или какви може да са проектите ви след работа? Вложете допустимо най-вече въображение и креативност. Представете си по какъв начин усещате облеклата върху кожата си, представете си по какъв начин ще наподобява вашата мрежа в Instagram и по-късно запишете трите огромни, ярки цели, които желаете да постигнете.

Важно е да запишете тези мисли – даже в случай че не знаете безусловно по какъв начин или по кое време в действителност ще постигнете съответните цели. След като ги запишете, ето по какъв начин да сбъднете желанията си!

Говорете за тях

Намерете другар и се преструвайте, че се срещате след една година. Говорете по този начин, като че ли фантазиите ви са реализирани. Как си? Какви са проектите ти за уикенда? Няма проблем, в случай че диалогът стане малко малоумен – въпросът е да съумеете да се настроите от „ желая “ към „ аз съм “.

Напишете ги

Имате лист с цели, само че ги превърнете в действителност, като настроите имейл за бъдещото си аз. Изпращайте актуализации, мисли, препоръки. Срещате се с бъдещото си аз. Бъдете изобретателни. Забавлявайте се! Визуализирайте го и станете другари.

 Писане на стремежи

Обсъдете го с другари

Направете колективен чат и вместо да говорите с другари за това, което желаете, си представете, че всичко се е случило. Използвайте настоящо време. Отново концепцията е да свикнете да говорите, като че ли тези фантазии са към този момент действителност.

Бижу-талисман

Едно украшение може да служи като мощен амулет за сбъдване на стремежи, който да ви държи фокусирани върху задачата.

Задайте увещание на телефона си

Веднъж дневно, за една минута, мислете за бъдещия си живот. Позволете си да мечтаете и да сбъднете желанията си.

Разбира се, в това време продължавайте да работите за сбъдването на фантазиите си, само че го правете по-осъзнато и целенасочено, с цел да постигнете фантазиите си елементарно и да се наслаждавате на резултатите от труда си.

Ето още техники за осъществяване на мечите!

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР