Любовният хороскоп за юли вещае повишена активност в личен план.

...
Любовният хороскоп за юли вещае повишена активност в личен план.
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за юли

Любовният хороскоп за юли вещае нараснала интензивност в персонален проект. Неотдадените влюбени, които усещат непълноценността на ситуацията си, ще желаят да го поправят. Могат да се употребяват разнообразни трикове: симулирана безчувственост, молби за реципрочност, закани. Звездите считат, че безредното подхвърляне единствено ще задълбочи проблемите. Под въздействие на Слънцето в Рак се усилва прочувствената неустойчивост, което може да докара до доста кавги. Най-уязвими са представителите на Водните знаци, които са склонни да виждат уловката във всичко. Поради недоверчивост фамилните връзки могат да се объркат изцяло.
Настроението при започване на юли ще бъде приповдигнато: лятото изцяло е навлязло в живота ни. Най-добрият подарък за влюбените ще бъде взаимна отмора. Хороскопът поучава да се отправите на сантиментално пътешестване. Ако това към момента не е допустимо, разискването на идната почивка ще бъде не по-малко вълнуващо. Венера в Рак, която дава надълбоко схващане на нещата, може да повлияе на обстановката. Много противоречиви въпроси ще станат по-ясни, свободните хора ще повярват в бъдещето си. Най-голям шанс ще имат въздушните знаци, които едвам доловимо усещат настроението на близките. Няколко точни комплимента - и самотата ще свърши.
Големите финансови приходи ще бъдат добър асистент в средата на месеца. Щедър бонус или приход от работа на ненапълно работно време ще ви разреши да спестите прилична сума. Любовният хороскоп през юли 2024 година планува обилни разноски, свързани най-вече с почивки. Ще бъде по-добре, в случай че фамилната банка е цялостна. Влиянието на Луната в Скорпион ще бъде удобно за тези, които страдат от комплекси. В момента, в който всичко се насочва към бездната, настава суматоха, на помощ идва ароматерапията. Препоръчително е да държите наоколо сашета с аромати на тамян и смирна. Индийско орехче, пачули и роза са положителни разновидности за привличане на любовта.
През последните дни на юли предпазливостта няма да навреди. Лятната горещина приспива бдителността ви и ви кара да забравите за предпазливостта. Юлският любовен хороскоп предсказва машинация от страна на нов прочут. Не би трябвало да споделяте откровени фотоси с човек, който подозрително бързо е спечелил доверието ви. Смята се, че Венера в Лъв благоприятства дейните хора, естествените водачи. Някои ще възприемат това като управление за деяние. Съществува обаче риск да се наложите над престижа и да поставите връзката на ръба на разпадането. По-добре е да запазите ентусиазма си за ролевите игри, тук можете да се забавлявате.

Вижте в галерията какво още ви чака в любовта през юли.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР