Амфетамини и екстази са открити по време на обиските, довели

...
Амфетамини и екстази са открити по време на обиските, довели
Коментари Харесай

Арестуваният столичен полицай вече е с наркообвинение

Амфетамини и екстази са открити по време на обиските, довели до ареста на столичен служител на реда. Прокуратурата му повдигна обвиняване за разпространяване на опиати.

Младият еднообразен е разследван към месец след сигнал на негов сътрудник. Арестът му през вчерашния ден станал в миг на договорка.

„ В предходните случаи той персонално е давал наркотичното вещество и е получавал парите. Вчера е оставил наркотичното вещество на разстояние от колата, в която се е намирал. И лицето, на което продал тези 50 таблетки, е отишло до въпросното място, след което се е върнало в колата при обвиняемия”, споделя градският прокурор на София Емилия Русинова.
Арестуваха столичен служител на реда по съмнение за разпространение на дрога Все още няма публична информация от Министерство на вътрешните работи
Според проверяващите, цената на продадените през вчерашния ден таблетки била 500 лв.. По време на претършуване в жилище на служителя на реда са открити още опиати, скрити в абсорбатор. Била открита и сумата, получена при предходната продажба.
След ареста на служител на реда: Служителят на реда е арестуван по време на договорка за опиати В дома му са открити голямo количество пари и бележник с информация за осъществени продажби
Задържаният стартира кариерата си като стажант в Министерство на вътрешните работи през 2016 година Година по-късно е назначен в бранш „ Охрана на публичния ред” в Четвърто районно. Няма санкции. „ С държанието си не е показал по-висок стандарт, активността му е била конспиративна”, уточни основният секретар на Министерство на вътрешните работи Георги Арабаджиев.

Вътрешният министър Младен Маринов беше сбит: „ В обстановка, в която има власт, има напън от престъпния контингент, постоянно има риск от приемане на изкривявания и потегляне в неприятна посока. Не е първият и не е последният”.

От Министерство на вътрешните работи обясниха, че не е изключено да има още арестувани по случая.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР