Американският президент Доналд Тръмп иска подобряване на отношенията с Русия,

...
Американският президент Доналд Тръмп иска подобряване на отношенията с Русия,
Коментари Харесай

Тръмп се стреми към по-добри отношения с Русия

Американският президент Доналд Тръмп желае възстановяване на връзките с Русия, съобщи държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео преди началото на договарянията му с съветския външен министър Сергей Лавров, представен от ТАСС.

„ Президентът Тръмп прави всичко, с цел да поправи връзките сред нашите страни “, отговори Помпео на журналистически въпрос.

„ Всяка от нашите две страни, естествено, пази и своите лични ползи. Не постоянно и не по всички въпроси позициите ни са в синхрон, само че има голям брой въпроси, където ползите ни съответстват. Затова би трябвало да създадем всичко, с цел да реализираме възстановяване на двустранните ни връзки в името на общата сигурност “, сподели Помпео.

Към сферата на значително съвпадения на ползите сред Москва и Вашингтон той причисли битката с тероризма, редуциране на насъбраните въоръжения, неразпространение на нуклеарното оръжие и урегулирането на районните спорове.

Ще продължим разговора. Зная, че и нашите президенти желаят да поставим нужните старания – старания за стабилизиране на връзките ни, в частност “ и на обстановката като цяло “, заключи Помпео.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР