Към четвъртък сутринта имаше постъпили общо 99 сигнала по линия

...
Към четвъртък сутринта имаше постъпили общо 99 сигнала по линия
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Тече акция купен вот в Пернишко и Добричко

„ Към четвъртък сутринта имаше постъпили общо 99 сигнала по линия на закононарушения срещу политическите права на жителите. Образувани са 46 досъдебни производства. От сутринта на територията на областите Перник и Добрич се прави спецакция против пазаруването на гласове ”, заяви вътрешният министър Калин Стоянов в Приморско.

По думите му схемите за идния избор остават същите – опрощаване на задължения против поддръжка за избран претендент. „ Цената за глас е сред 50 и 100 лв.. Предполагам, че в последния миг може да има някаква смяна, само че ще следим този развой ”, акцентира той, оповестява NOVA.

Стоянов разясни още, че информация на Министерство на вътрешните работи по отношение на парламентарните избори предходната година демонстрира, че има формирани 4 пъти повече досъдебни производства, а сигналите са скочили с 2,5 %. „ Този път имаме повече сигнали. Аз персонално си изяснявам това с обстоятелството, че може би жителите ни имат повече доверие. И на второ място – Министерство на вътрешните работи този път се ориентира по-рано и действително имаме доста оперативни сигнали, които сега отработваме ”, добави той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР