Американската рекламна агенция Mullen организира интересен проект, с който спечели

...
Американската рекламна агенция Mullen организира интересен проект, с който спечели
Коментари Харесай

Коя е най-трудната работа в света?

Американската рекламна организация Mullen провежда забавен план, с който завоюва признанието на маркетинг наблюдаващи и публицисти, в това число на Adweek. Тя разгласява онлайн в Щатите публикация за работа, в която уточни, че се търси тип " шеф интервенции ", който да заеме " най-тежката служба на света ".

Описанието на работната позиция включва следното:

● Да бъдеш на крайник през множеството време от денонощието.

● Постоянно да си в напрежение.

● Да работиш 135 до безграничен брой часове седмично.

● Познания по медицина, финанси и кулинария са наложителни.

● Без ваканции.

● Най-голямото натоварване на длъжността се случва по празници – в Деня на благодарността, на Коледа, в новогодишната нощ.

● Недостатъчно сън.

● Заплата – 0 $.

Обявата била изцяло сериозна и достоверно показана. Тя получила 2.7 милиона импресии от платено рекламно позициониране в интернет. Смята се, че голям брой американци са я видели. В последна сметка се отзовали 24 души. Те се съгласили да вземат участие във видео изявление с вярата, че става дума за забавна оферта, която е прикрита. Реакциите им били записани в действително време, до момента в който интервютата се провеждали. От записите бил формиран 4-минутният рекламен филм, който може да видите след този текст.

Филмът е направен за уеб страницата за онлайн приветствени картички American Greetings, които са клиент на Mullen. В фрагментите участниците в опита, който след това се трансформира в рекламна акция, последователно схващат коя е най-трудната работа на земята, отговаряща на всичките изброени видимо непостижими за осъществяване условия. Работата напълно не е тясно профилирана. Напротив, всеобща е. Може да разберете коя е, като гледате кино лентата или, за по-бързо, кликнете на 3:04 минута от развиването му.

Съгласни сте, нали?

Източник:

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР