Американската певица Мадона отмени пореден концерт в САЩ в подкрепа

...
Американската певица Мадона отмени пореден концерт в САЩ в подкрепа
Коментари Харесай

Пак отмениха концерт на Мадона заради силни болки

Американската певица Мадона анулира следващ концерт в Съединени американски щати в поддръжка на студийния албум „ Мадам Х “ поради мощни болки, съобщи ТАСС. Европейската част от турнето, която стартира в Португалия на 12 януари и приключва във Франция на 11 март, остава под въпрос.

Певицата изясни, че е принудена да анулира концерта, плануван за 21 декември в Маями Бийч (Флорида), заради мощна болежка по време на подготовки.

" Изкачвайки се по стълбите в събота вечер в Маями, плаках от болежка поради пострадванията си. Болката беше неописуема през последните няколко дни ", изясни певицата. " С всяка нова ария се молех да има сили за идната и с достолепие да завърша концерта. Молитвите ми бяха очути ", сподели тя.

„ Прекарах последните два дни с лекари, на ултразвук и рентген “, написа певицата. „ Тестовете ясно ми демонстрираха, че в случай че желая да продължа турнето си, би трябвало да почивам допустимо най-дълго, с цел да не причиня още по-сериозни и непоправими вреди на тялото си ". Изпълнителката не разкри повода за острата болежка.

Местните медии допуснаха, че повода са раздрани кръстни връзки и развалено коляно.

По-рано Мадона анулира три концерта в Бостън (Масачузетс), които бяха планувани за 30 ноември, 1 и 2 декември. Турнето в поддръжка н 14-ти я й студиен албум „ Мадам X “ стартира на 17 септември в Ню Йорк. Европейската част на турнето включва концерти в Лисабон, Лондон и Париж.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР