Американската актриса Ева Лонгория и съпругът ѝ – мексиканецът Хосе

...
Американската актриса Ева Лонгория и съпругът ѝ – мексиканецът Хосе
Коментари Харесай

Ева Лонгория обяви, че напуска Лос Анджелис: Отивам да живея в Европа

Американската актриса Ева Лонгория и брачният партньор ѝ – мексиканецът Хосе Бастон, оповестиха на феновете си, че са взели решението да изоставен Лос Анджелис и да се открият в Европа, и по-конкретно: в Испания. Двамата са решили, че по този начин ще бъде най-добре за 5-годишния им наследник Сантяго, с цел да не бъде „ обхванат “ от всекидневието на Холивуд.

По информация на „ Дейли Мейл “ къщата им в Бевърли Хилс, състояща се от осем стаи, е оповестена за продажба, като цената ѝ е към 18 млн. евро. Те към този момент са изнесли част от покъщнината в посока Марбея, където ще бъде новият им дом.

Искат да отгледат своя наследник на място, където ще бъде заобиколен от природа и хубост, а не от блясъка и суетата на Холивуд. Двамата към този момент ще живеят в къщата си в Марбея и са доста щастливи от тази смяна. Холивуд към този момент им даде всичко, разяснява за „ Дейли Мейл “ източник, непосредствен до фамилията.

Въпросното имение в Марбея бе закупено от актрисата от „ Отчаяни съпруги “ при започване на 2023-а година. То разполага с шест спални и седем бани и се разгръща на повърхност от 1531 квадратни метра, в които влизат още вътрешен басейн, сауна и фитнес зала.

„ Първият път, когато посетих Марбея, преди към 20 години, се влюбих от пръв взор. Още тогава се зарекох, че някой ден ще заживея тук “, показа самата Лонгория в свое изявление отпреди няколко месеца.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР