След зрелищните словесни двубои, които се разиграваха между водещия Димитър

...
След зрелищните словесни двубои, които се разиграваха между водещия Димитър
Коментари Харесай

Откриха сезона! Рачков и Веселин Маринов пак се захапаха на старта на „Капките“:

След зрелищните словесни дуели, които се разиграваха сред водещия Димитър Рачков и члена на журито, Веселин Маринов, в “ Като две капки вода „, всички тръпнеха от неспокойствие какви ще са връзките им в новия сезон. И двамата още веднъж не разочароваха феновете, а спретнаха същинско „ шоу в шоуто “ със звучни реплики и закани.

Повод за първия скандал сред Рачков и Маринов в сезон 12-ти на риалитито бе кипърското украшение Християна Лоизу, която влезе под номер две в предаването. След като водещият пренебрегва желанието на Маринов да даде коментар, гласовитият артист попита:

„ Мога ли да изразя мението си, защото не ми дадохте да кажа няколко уводни думи? “

Рачков удостовери, само че в следствие отсече: „ Ето в този момент ви запитвам, само че вие нищо не казвате. Всичко все ви е неповторимо! “

 Християна Лоизу Капките Християна Лоизу

Веско отговори, че за него Християна Лоизу е неповторима, само че несъзнателно обърка името на участничката. Рачков избухна:

„ Защо й казвате Лизо, тя е Лоизу. Научете имената на участниците, това е първото ви обвързване. “

„ Още малко ще те понасям и от идната ария, в случай че ме подкараш по този начин, свят ще ти се завие “, съобщи Веселин Маринов. Рачков пък се закани да извика УНИЦЕФ, тъй като по думите артистът го насилва. „ Извикай и баба си в случай че искаш “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР