Алтернативният бюджет, който лидерката на БСП Корнелия Нинова иска да

...
Алтернативният бюджет, който лидерката на БСП Корнелия Нинова иска да
Коментари Харесай

Разкол при социалистите: Пишат бюджета на Нинова инкогнито, Румен Гечев нямало да го разпише!

Алтернативният бюджет, който лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова желае да бъде гласуван на конгрес, се написа в адвокатската фирма на последния началник на комсомола Росен Карадимов, който след 1989 година към този момент е напускал Българска социалистическа партия. Това оповестиха чудесно осведомени източници от алената партия след вчерашния инфарктен пленум, който на косъм не неодобрява председателката ѝ, написа ПИК.

Абсолютно никой от участниците във форума не знаел кой и къде приготвя този бюджет, който щял да бъде показан на делегатите на конгреса, без да е обсъждан от Националния съвет на Българска социалистическа партия. Това означавало, че той ще бъде официално подписан от съответния партиен съвет, само че основният бюджетар на алените и член на Съвета по финанси, стопанска система и енергетика Румен Гечев декларирал още през вчерашния ден на пленума, че няма да подпише това упражнение.

Социалистите са уверени, че бюджет на страната не може да се напише за две седмици, още повече, че не са показали кои са бюджетните им цели за следващата година.

Червените си отнасят много скептично и към Росен Карадимов, който е зает със сметките на страната за 2018 година След като беше народен представител от листата на социалистическата партия, той напусна Българска социалистическа партия през 1997 година и стана член на "Евролевицата " на Александър Томов и нейното управление.

Социалистите са гневни на Нинова и поради изказването ѝ, че корупцията е дело на политиците от прехода. "Кой ще ни приказва против корупциата по време на прехода - един някогашен министър председател от прехода, един някогашен зам.-министър от прехода в лицето на Драгомир Стойнев и още един някогашен зам.-министър от прехода в лицето на Нинова, отхвърлен от поста поради съмнения в корупция " възмущават се те.

"Тази жена не влага никакво наличие в думите, които изрича. Всичко това са блъфове, имитира се активност. Всъщност Нинова е събрала най-верните си хора и се е съветвала с тях да свика конгреса за едно, а в действителност да докара нещата до промяна на Националния съвет, единствено че това няма по какъв начин да стане ", безапелационни са те.

И упорстват преди да се приказва за политики, заместниците на Нинова първо да кажат какво са създали за обособените политики. Те са толкоз ядосани, че са нарочили доли идола на алената партия Стефан Данаилов, който е неин заместител, разгласен от самата нея още след избирането ѝ. "Да стане Ламбо и да каже какви тъкмо политики е прокарал, пък тогава ще приказваме и за другите ", безапелационни са алените, които от в този момент се точат да разкатаят лидерката си на въпросния нежелателен от тях конгрес.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР