Alfa Romeo представи обновената Giulia, която папараци успяха да заснемат

...
Alfa Romeo представи обновената Giulia, която папараци успяха да заснемат
Коментари Харесай

Най-луксозната Alfa дебютира с ново „лице“

Alfa Romeo показа обновената Giulia, която папараци съумяха да снимат преди няколко месеца. Колата е минала през лек фейслифт, който визира дребна част от визията на колата, както извън, по този начин и от вътрешната страна. Обновеният модел ще влезе в продажба през февруари със старите мотори, които все още компанията предлага с мощ от 160 до 280 конски сили.



По отношение на измененията, те засягат основно светлините, които в предната част са получили малко по-различен дизайн и към този момент могат да се похвалят с матрична LED технология, която да не заслепява насрещния трафик. Предната решетка също е актуализирана, както и задните светлини.



Интериорът също е получил някои ъпдейти, като да вземем за пример 12.3-инчовия цифров екран пред лидера, който припомня на този от класическата Giulia от 60-те години на предишния век в един от режимите си, само че също по този начин показва съвременна визия в други режими. Налични са също по този начин и нови пакети за колата, които идват с до 21-цолови джанти, както и нови цветове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР