Разработената от Европа и САЩ стратегия по отношение на конфликта

...
Разработената от Европа и САЩ стратегия по отношение на конфликта
Коментари Харесай

Петер Сиярто обяви стратегията на САЩ и Европа за Украйна за пълен провал

Разработената от Европа и Съединени американски щати тактика във връзка с спора в Украйна претърпя цялостен неуспех. Това съобщи министърът на външните работи и външноикономическите връзки на Унгария Петер Сиярто в изявление в един от водещите японски мозъчни тръстове Sasakawa Peace Foundation, предават ТАСС и " Фокус ".

" Стратегията, която беше създадена от Европа и Съединени американски щати като отговор и реакция на войната, се провали изцяло “, увери първият посланик на Будапеща, отбелязвайки, че сходно виждане " опонира на демократичния мейнстрийм в Европа “, само че е в сходство с възгледите на " международното болшинство “.

" Когато обсъждахме първия пакет [от санкции] преди повече от две години, повдигнах въпроса [каква е задачата на ограничаващите мерки]. Отговорът беше: " Петер, задачите на глобите са следните: Русия да бъде сложена на колене стопански и да се приближи до края на войната. Русия на колене ли е? Далеч не. По-близо ли сме до края на войната? Определено не ", акцентира министърът.

В същото време Сиярто означи, че европейската стопанска система е потърпевша от глобите, а западноевропейските страни, които са " доста горди, че се отърват от съветските енергийни запаси ", в действителност ги купуват косвено.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР