29-годишна българка е била простреляна на адриатическото шосе до град

...
29-годишна българка е била простреляна на адриатическото шосе до град
Коментари Харесай

Простреляха БГ проститутка на шосе в Италия

29-годишна българка е била простреляна на адриатическото шосе до град Равена, област Емилия-Романя. Според италианските медии това е станало в 20 часа на 19 май в зоната покрай Савио. Жената седяла на стол край пътя, защото била продажница, чакаща клиенти.

Българката била застигната от два или три патрона. Според управляващите желанието на стрелеца било да убие младата жена. Тежко ранена, тя съумяла да се довлече до място, от което съумяла сама да се обади по телефона си за помощ. След идването на полицията и „ Бърза помощ ", българката била откарана с хеликоптер в болничното заведение „ Буфалини " в град Чезена. Опериран е гръдният й панер, само че положението й продължава да е извънредно съществено. 

Не е ясно по какви аргументи мъжът, който се доближил до нея, е стрелял от близко в ръката и гръдния й панер. Единият от патроните съвсем достигнал до сърцето й.

Според медиите към този момент има един обвинен по случая, само че не се знае нищо повече. Предположенията са, че става въпрос за рекет в средите на проституцията.

Близо до мястото на закононарушението полицията разкрила паркиран сив „ Фолксваген " с български номер.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР