Алекса Ерски спечели четвъртия сезон на Игри на волята“. 25-годишният

...
Алекса Ерски спечели четвъртия сезон на Игри на волята“. 25-годишният
Коментари Харесай

Ето го победителят от Игри на волята. Зрителите: нагласено е?

Алекса Ерски завоюва четвъртия сезон на „ Игри на волята “. 25-годишният красавец е първенец по битка.

“За първи път в “Игри на волята ” мога да кажа, че съм удовлетворен от своето показване. Наистина беше доста тежка борба от началото до самия край. Имах доста почтени съперници. Искам да благодаря на Георги и Филип! Благодаря на всички! ”, разгорещено показа Алекса след най-важната си борба.



Шампионът по битка стартира своя път в “Игри на волята: България ” като част от племето на Резервите, влезе финален в същинското съревнование, само че преодоля всички провокации и завоюва успеха.

Алекса Ерски надделя над своите противници в борба с непредвидени обрати и стана огромният победител в четвъртия сезон. Той зае първо място и спечели премията от 100 000 лева



Реакциите в обществената мрежа Facebook обаче бяха разнопосочни, написа Бургас24. Ето някои от мненията.

" Алекса, безспорен манипулатор, не заслужаваше успеха. Георги, това младо момче, нито един път не атакува другите, че го пращат на борби и побеждава доста пъти, даже през вчерашния ден беше по-напред с пъзела от Фифо ".

" Има ли сходно предаване, в което е спечелил българин? Някой да ми напомни, апелирам. Миналата година Андрей - украинец, в този момент Алекса - сърбин. Сървайвър, последния - Зоран македонецът. Защо все по този начин? Толкова и такива положителни състезатели българи участваха. Как по този начин се получава, чудя се. Защо не Филип? Той заслужаваше - мое мнение. Защо дадоха толкоз огромно преимущество на Алекса? За да не може никой да го настигне ли?! "
 
                             

" Всички мрънкат и го плюят Алекса, само че той почтено си победи. Не се е крил като мишка от борби, държа се мъжки и почтено, говореше нещата по този начин, както би трябвало да са, само че хората са привикнали да има конспирация, лицемерие и завист, тогава е по-честно. "

" Алекса трябваше да отпадне още на онази капитанска с Филип. И това не го мисля единствено аз. "

" Продукцията през цялото време си дефинира Алекса за победител и отново те си го направиха подобен. ", написа различен.

Разбира се, това са единствено мнения и догадки. Победата си е победа и ние желаем триумф на Алекса.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР