Ал Пачино скоро ще има четвърто дете. 82-годишният актьор и

...
Ал Пачино скоро ще има четвърто дете. 82-годишният актьор и
Коментари Харесай

83-годишният Ал Пачино очаква дете от 29-годишната си приятелка

Ал Пачино скоро ще има четвърто дете. 82-годишният артист и приятелката му Нур Алфала ще стават родители, а новината е доказана от представител на артиста.

29-годишната Алфала е свързвана с Пачино още от април 2022 година, само че съгласно задграничните медии връзката им е почнала по време на пандемията от COVID-19. Според TMZ Алфала е бременна в осмия месец, тъй че напълно скоро се чака тя да роди. 

Ал Пачино има три други деца - Джули Мари на 33 години, от връзката му с преподавателката по актьорско майсторство Ян Тарант, както и 22-годишните близнаци Антон и Оливия от Бевърли Д`Анджело. " Отговорен съм за тях. Част съм от техния живот. Когато не съм, това е тежко прекарване и за мен, и за тях. Получавам доста от бащинството, тъй като съумява да ме извади отвън мен самия ", споделя през 2014 година Пачино по отношение на това какво е да си татко.

Наскоро сътрудника на Пачино - 79-годишният Робърт де Ниро, също се снабди с бебе. Чуждестранните медиите шеговито разясняват, че " съперничеството " на двама от най-великите артисти на нашето време продължава и отвън киното - в това да вършат деца на младите си дами.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР