Актьорът Тимъти Шаламе ще се появи самостоятелно на корицата на

...
Актьорът Тимъти Шаламе ще се появи самостоятелно на корицата на
Коментари Харесай

Тимъти Шаламе - първият мъж на корица на британския Vogue

Актьорът Тимъти Шаламе ще се появи независимо на корицата на английското издание на Vogue предадоха Прес асосиейшън и ДПА. Това е казус в 106-годишната история на списанието.

Актьорът ще бъде фотографиран за две различни корици от Стивън Майсел. Главният редактор на списанието – Едуард Енънфул сподели, че е чакал точният миг за избора на мъж за печатната корица. Според него 26-годишният Тимъти Шаламе е олицетворение на модерния мъж, съобщи Българска телеграфна агенция.

BRITISH VOGUE
— Timothée Chalamet (@RealChalamet)

Тимъти Шаламе в този момент е на върха на ранната си кариерата и съгласно Енънфул припомня на Дийн и Ди Каприо. Тимъти Шаламе обаче се разграничава от облика на обичайна неустрашимост. По време на фотосите артистът е излъчвал сила и наслада, споделя Енънфул. 50-годишният основен редактор дефинира Шаламе като своя любимец измежду моделите за корици.

rverybody say thank you timothée chalamet

— musetta - timothée chalamet daily (@Musetta_May)

Тимъти Шаламе върви по стъпките на международната суперзвезда Хари Стайлс, който стана първият мъж измежду звездите, излязъл независимо на корицата на американския Vogue през 2020 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР