Старши треньорът на италианския Фиорентина Винченцо Италиано не скри разочарованието

...
Старши треньорът на италианския Фиорентина Винченцо Италиано не скри разочарованието
Коментари Харесай

Винченцо Италиано: Огромно разочарование, в мачове като този загубата оставя горчив вкус

Старши треньорът на италианския Фиорентина Винченцо Италиано не скри разочарованието си след провалянето на тима във финала на футболния шампионат Лига на конференциите с 0:1 след продължения от гръцкия Олимпиакос в Атина.

Това беше второ следващо проваляне за Фиорентина във финала на Лига на конференциите, откакто стигна до дуела за купата против Олимпиакос без нито един изгубен мач.

" Разочароващо е за повторно. Наистина вярвахме, че този път ще успеем. Разочароващо е, тъй като още веднъж имахме доста обстановки за отбелязване на гол. Но момчетата направиха всичко по силите си. Не мисля, че заслужавахме да загубим този мач, който можеше да стигне и до дузпи. За мен това е голямо отчаяние, тъй като изиграхме по верен метод трети край, само че към момента нямаме зрелостта и това малко нещо в допълнение, с цел да спечелим в един такъм мач ", съобщи наставникът на Фиорентина пред телевизия Sky Sports Italia.

" Мисля, че тимът игра по този начин, както би трябвало да се играе във край. Боли да виждам футболистите да плачат. Имахме шансове да поведем. Трябва да бъдеш ефикасен в тези мачове, само че противникът означи в края. Разочароващо е, тъй като е мъчно да извървиш целия път в Европа и никой не доминираше против нас в през последните две години. Това е голямо отчаяние ", призна 46-годишният италиански треньор.



" В мачове като този загубата оставя горчив усет. Но ние поставихме добра основа. Фиорентина има доста надарени млади футболисти и ние би трябвало да продължим да работим върху това, което можем да подобрим. Имахме добра серия, само че още веднъж паднахме тъкмо преди финалната линия ", приключи Винченцо Италиано.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР