Актьорът от Джеймс Бонд Даниел Крейг получи същото отличие, каквото

...
Актьорът от Джеймс Бонд Даниел Крейг получи същото отличие, каквото
Коментари Харесай

Даниел Крейг получи същия орден като емблематичния си герой Джеймс Бонд

Актьорът от " Джеймс Бонд " Даниел Крейг получи същото отличие, каквото има измисленият му воин, заяви Агенция Франс Прес, съобщи БГНЕС.

54-годишният английски артист, който изигра Бонд за пети и финален път във кино лентата " Смъртта може да изчака " от 2021 година, беше създаден в джентълмен на ордена " Свети Михаил и Свети Георги " - рядка чест, която създателят Иън Флеминг е оказал на своя фиктивен сътрудник.

Крейг склони глава и се усмихна, до момента в който принцеса Ан, облечена във военноморска униформа, сложи ордена на лентата му на врата по време на встъпителната церемонията в замъка Уиндзор.

Актьорът получи оценката за изключителния си принос към киното и театъра.

Крейг беше в английската столица за европейската премиера на драмата за убийства " Вади ножовете 2 ", която закри филмовия фестивал BFI London в неделя.

Това не е първият път, в който Крейг се превъплъщава в ролята на Бонд, като кралското семейство се включва в имитацията. Той облече смокинг, с цел да снима занимателен клип с кралица Елизабет II и нейните коргита за церемонията по откриването на Олимпийските игри през 2012 година, чийто хазаин беше Лондон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР