Актьорът Куба Гудинг-младши, който вече е обвинен в опипване на

...
Актьорът Куба Гудинг-младши, който вече е обвинен в опипване на
Коментари Харесай

Куба Гудинг-младши обвинен в изнасилване

Актьорът Куба Гудинг-младши, който към този момент е упрекнат в опипване на три дами, също е упрекнат и в обезчестяване на жена през 2013 година, съгласно гражданско дело, заведено тази седмица, написа epicenter.bg.

В жалбата, записана във федералния съд в Манхатън и за която осведомят няколко американски медии, анонимна жена упрекна 52-годишния артист в изнасилването ѝ в хотел в Манхатън преди седем години.

След като я поканил на пиво, Гудинг - който завоюва през 1997 година " Оскар " за най-хубав поддържащ артист за ролята си в " Джери Магуайър " - я завел в стаята си.

Жената споделя, че артистът ѝ попречил да си тръгне, откакто почнал да се съблича пред нея, бутнал я на леглото и я изнасилил два пъти, макар че тя продължаваше да го моли да спре.

„ Клиентът ни насочва доста съществени обвинявания против Куба Гудинг- младши в правосъдното дело, което сме завели “, съобщи юрист Глория Олред, която съставлява ищеца.

Олред желае неуточнена сума за обезщетение за своя клиент.

" Очаква с неспокойствие да получи правдивост в съда ", съобщи адвокатката пред Агенция Франс Прес.

Екипът на Гудинг отхвърли изказванията. " Обвиненията са погрешни и лъжливи ", съобщи юристът му Марк Джей Хелър пред Агенция Франс Прес.

" Вярваме, че делото ще бъде прекъснато. "

От 2019 година към 20 дами упрекнаха Гудинг в неуместно допиране или полов тормоз. Той беше упрекнат в полова експанзия към три от дамите на основата на обвиняванията.

Процесът против артиста в Манхатън трябваше да стартира през април, преди да бъде отсрочено за неопределен срок заради коронавирусната пандемия.

Случаят с Гудинг е следващият, иницииран от придвижването #MeToo, което след появяването си като че ли върна паметта на дамите в киното за нетолерантни полови похищения отпреди много години от страна на мощния пол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР