Актьорът Франки Мюниц, който публиката познава като Малкълм от едноименния

...
Актьорът Франки Мюниц, който публиката познава като Малкълм от едноименния
Коментари Харесай

Франки Мюниц от Малкълм стана баща за пръв път

Актьорът Франки Мюниц, който публиката познава като Малкълм от едноименния сериал, е станал татко за първи път, написа life.dir.bg.

Самият Франки оповести хубавата вест на стори в Инстаграм, публикувайки малко видео, в което разказва какъв брой е благополучен и какъв брой доста обича първородния си наследник и брачната половинка си Пейдж. Екранният Малкълм заяви пола на бебето по-рано по време на бременността.

Двойката заяви, че им следва да станат родители с видеоклип в своя YouTube канал в края на месец септември предходната година. В него споделиха, че Пейдж е имала компликации при забременяването. А Франки споделя:

" През последните четири години и половина Пейдж и аз преживяхме невероятни неща дружно. Пътувахме по света, наслаждавайки се на всички тези благоприятни условия, които се дават един път в живота. И въпреки към момента имаме вяра, че дребните моменти ни вършат най-щастливи, нищо не може да се съпостави с това да чуеш по какъв начин бие сърцето на твоето бебе. Сега обаче за първи път ни се случва същинско знамение. От мига, в който чух по какъв начин бие сърчицето на нашето бебе, започнах да трансферирам имена и бъдещи кариерни благоприятни условия. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР