Актьорът Франки Мюниц, който познаваме добре от ролята му на

...
Актьорът Франки Мюниц, който познаваме добре от ролята му на
Коментари Харесай

Малкълм ще става баща

Актьорът Франки Мюниц, който познаваме добре от ролята му на гениалния младеж Малкълм в едноименния комедиен сериал, и брачната половинка му Пейдж Прайс чакат първото си дете, написа сп. People.

Бъдещите родители оповестиха радостната новина във видео, качено в канала им в YouTube, в което 34-годишният Мюниц влиза в ролята на повествовател. Двойката е снимала клипчето по време на пътешестване до Уайоминг.

" През последните четири години и половина Пейдж и аз преживяхме невероятни неща дружно. Пътувахме по света, наслаждавайки се на всички тези благоприятни условия, които се дават един път в живота. И въпреки към момента имаме вяра, че дребните моменти ни вършат най-щастливи, нищо не може да се съпостави с това да чуеш по какъв начин бие сърцето на твоето бебе ", споделя Франки Мюниц.

" Сега обаче за първи път ни се случва същинско знамение. От мига, в който чух по какъв начин бие сърчицето на нашето бебе, започнах да трансферирам имена и бъдещи кариерни благоприятни условия ", споделя артистът.

Пейдж Прайс на собствен ред приказва за компликациите към забременяването. " Когато разбрахме, че чакаме дете, и за двама ни беше мъчно да повярваме. Дори бяхме шокирани. Знаехме, че желаеме деца, само че ни споделяха, че възможностите ни не са огромни. Всяка последваща среща с доктора ме караше да се усещам по-малко жена. Вълнувам, че се преборихме и към този момент съм в 15-ата седмица. Продължаваме да броим ", споделя брачната половинка на артиста.

" И двамата сме извънредно разчувствани за бъдещето и с неспокойствие чакаме да се срещнем с нашето бебче ", споделя в умозаключение Мюниц.

Актьорът и избраницата му Пейдж Прайс подписаха брак на 21 февруари тази година - тъкмо четири години след първата им среща. След сватбата артистът показа, че всеки един миг от нея е бил " идеален ", напомня изданието.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР