Почти няма човек от бг-звездите, който да не знае за

...
Почти няма човек от бг-звездите, който да не знае за
Коментари Харесай

Бургаският знахар Камен цери Румен Радев

Почти няма човек от бг-звездите, който да не знае за лечителя и успеваемостта на неговите способи

Президентът Румен Радев се е доверил на бургаския с цел да в профил кожен проблем на лицето си - обучение на дясната буза.

Това е станало на 3 май. „ Президентът пристигна с черен джип и бързо влезе при лечителя. Дълго време заставам вътре, а когато излезе, побърза да се качи в автомобила си “, споделя пред в. „ Ретро “ продавачка в близкия цветарски магазин.

66-годишният Камен приема в жилището си, който се намира близо до лабораторията по криминалистика зад „ Краснодар “. Неотдавна той имаше здравословни проблеми и за прочут интервал бе престанал да приема пациенти, само че съгласно съседи към този момент е добре и е възстановил практиката си.

Почти няма човек от бг-звездите, който да не знае за него и успеваемостта на обикновените способи, които ползва за унищожаване на всевъзможни дефекти по кожата. Камен е инженер по специалност, приключил е ВМЕИ-Варна, компетентност „ Корабни машини “. От 1990 година обаче лекува безотказно и по най-безболезнен метод бенки, петна, брадавици, близо 600 типа доброкачествени формирания по лицето, тялото и по половите органи на своите пациенти. Самоличността им се пази в цялостна загадка.

„ Не докосвам единствено злокачествени тумори “, сподели преди време Камен пред „ Флагман.Бг “. Разполага с 12 дребни шишенца разнообразни разтвори, от които маже с дребна четчица върху израстъка. До ден-два минусът по кожата изчезва, просто изгаря. След седмица няма и диря от понижаващото самочувствието леке или брадавица.

Какво съдържат шишенцата никой не знае, нито пък той споделя тайните си предписания. Издънки дотук няма. Познава го и цялото лекарско съсловие в града, само че не го закачат, тъй като няма гаф. Даже изпращат свои пациенти при него, сигурни, че ще се оправи доста по-добре, в сравнение с в случай че легнат „ под ножа “ в операционната.

Негови пациенти са доста известни хора от изкуството, на които се постанова да демонстрират лицата и телата си. От етични съображения не загатваме имената им.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР