Панелистът на Гала Дарин Ангелов заби гимнастичката Невяна Владинова. Двамата

...
Панелистът на Гала Дарин Ангелов заби гимнастичката Невяна Владинова. Двамата
Коментари Харесай

Дарин Ангелов заби с*кси гимнастичка, дясна ръка на Илияна Раева

Панелистът на Гала Дарин Ангелов заби гимнастичката Невяна Владинова. Двамата към този момент не крият връзката си и се появяват на всемирски събития дружно. Наскоро артистът и новата му половинка посетиха дружно премиерата на кино лентата " Пътят ", откъдето се появиха техни общи фотоси. Невяна е някогашна състезателка по художествена гимнастика и се дефинира за дясната ръка на Илиана Раева.

Изглежда, че Дарко най-сетне претърпя измяната на брачната половинка си Антония Русева и реши да даде късмет на нова обич в живота си. От няколко месеца мъжкият секссимвол на родното кино и телевизия върти обич с Владинова.

Нова звездна двойка май се задава на хоризонта на българския елит. Според последните информации артистът и панелист от " На кафе " Дарин Ангелов към този момент има нова възлюбена - гимнастичката Невяна Владинова, която сега е вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика. Екипът на " България Днес " се свърза с любимеца на дребния екран, само че той не отхвърли, нито удостовери дали връзката им е истина.

Мълвата за горещата обич, която пламва сред двамата, стартира от една фотография, която е от далечния януари тази година - артистът и гимнастичката са щракнати на аления килим на галапремиерата на сериала " Пътят ". Това значи, че двойката евентуално е имала смелостта да се появи на бял свят още при започване на тази година.

Мълвата носи, че Дарин и Невяна са били видяни дружно и на други публични места. А наблюдателни почитатели също са видели Невяна на мотора на Дарин из софийските улици.

Преди съвсем две години се разбра, че Ангелов е разграничен с някогашната си брачна половинка Антония. Тогава се тиражираше версията, че дамата на артиста го е изоставила поради прочут в ъндърграунд средите необут. След непредвидената разлъка Дарин изпада в сложен интервал и няма предпочитание за нова любовна връзка. Единственото момиче, за което се грижи, е щерка му.

Сега наподобява, че времето най-сетне е излекувало нараненото сърце на Дарин и към този момент още веднъж има вяра да има нова половинка до себе си. Самият артист е казвал, че " по-красива от българската жена няма ". В момента актьорът е намерил дамата, която най-добре показва българската хубост и женственост в Европа и по света.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР